Pinlig hjemmetap for Red Wings

Det ble hett rundt ørene på Detroit Red Wings-keeperne Jonas Gustavsson og Jimmy Howard i 1-6-tapet for Ottawa Senators i NHL.

Gustavsson har gjort sakene sine bra og skulle etter planen få en kamps hvile onsdag. Han ble likevel kastet inn etter at Howard hadde sluppet inn tre av åtte skudd da det bare var spilt 14.14 minutter på hjemmeis mot Senators.

– Det er hockey. Du må være klar hele tiden, og når du får beskjed, må du gå ut der som om du hadde startet kampen. Du gjør alt du kan for å hjelpe laget, sa svensken til Red Wings' nettsted.

Han fikk en tung jobb med å rette opp situasjonen. Detroit fikk en viktig redusering ved Todd Bertuzzi før første periode var omme, men resten av kvelden ble helsvart for vertene.

Gustavsson reddet 17 av 20 skudd han fikk mot seg. Jason Spezza gjorde 4-1 tidlig i midtperioden, mens Jared Cowen og Bobby Ryan punkterte kampen fullstendig i starten av den tredje.

– Endelig spilte vi en full 60-minutters kamp. I det siste har vi fått det halvveis til og sluppet unna. I kveld var det annerledes. Selv om vi tok ledelsen med noen mål, holdt vi pedalen nede. Det var viktig, sa Ryan. (©NTB)