Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Rekdal tipper på Manchester United

I onsdagens oddstips får Manchester United fornyet tillit av Leeds-supporter Rekdal.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Analysen under er tatt fra Birkevolds vurderinger.

United sviktet Rekdal lørdag da de ga fra seg 1-0-ledelsen mot Southampton like før slutt. I dag stoler Rekdal nok en gang på David Moyes’ mannskap. I tillegg får Zlatan tillit.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Manchester United - Real Sociedad (Champions League gr. A) H: 1,45 U: 3,95 B: 6,15

Manchester United topper etter 4-2-seier hjemme over Leverkusen og 1-1 borte mot Shakhtar Donetsk. Med 3-2-3 i Premier League har David Moyes fått en svak start som manager. Lørdag glapp ledelse til 1-1 hjemme mot Southampton på tampen. Ferdinand (f), Vidic (f), Cleverley (m) og Welbeck (a) sliter med mindre skader, og hvordan laget blir seende ut er ikke godt å forutse. Real Sociedad slo Lyon to ganger i kvalifiseringen, men i gruppespillet har de tapt 0-2 hjemme for Shakhtar Donetsk og 1-2 borte for Leverkusen. I serien i Spania har de ikke bedre enn 2-4-3, men de slo Valencia 2-1 borte i helgen. Trener Jagoba Arrasate har med seg 23 spillere til dette oppgjøret. Granero (m) er fremdeles ute. Estrada (f) og Elustondo (m) har slitt med skader, men begge kan være aktuelle for denne kampen. United sviktet Rekdal mot Southampton, men han gir dem en ny sjanse her.

Benfica - Olympiakos (Champions League gr. C) H: 1,65 U: 3,45 B: 4,55

Begge har tapt for Paris Saint Germain og vunnet over Anderlecht. Benfica har kommet seg opp på 4-2-1 i den portugisiske serien, men de har fem tunge poeng opp til Porto. I forrige seriekamp vant Jorge Jesus sine elever 2-1 borte over Estoril. I helgens cupseier fikk flere av de beste hvile. Salvio (m), Markovic (a) og Sulejmani (a) er skadet. Rodrigo (a) har vært usikker, men han er med i hjemmelagets 19-mannstropp. Olympiakos slo til med 3-0-seier borte over Anderlecht sist. I Hellas er de i føringen med 7-1-0. I helgen vant de 4-1 borte over Platanias. Trener Míchel er uten Bong (f). Holebas (f) er ikke helt i orden, men med i troppen. Rekdal tror på hjemmeseier også her.

Anderlecht - Paris Saint Germain (Champions League gr. C)(1-0) H: 2,45 U: 3,40 B: 2,10

Anderlecht har innledet med 0-2-tap borte for Benfica og 0-3-tap hjemme for Olympiakos. Hjemme i Belgia hadde de 20-7-3 i seriespillet forrige sesong. Nå har de 7-0-4. I oktober har de tapt 0-1 hjemme for Kortrijk og vunnet 2-0 borte over Mons. Førstekeeper Proto er ute igjen, slik at Kaminski fortsetter i mål. Vargas (m) er også skadet. Paris Saint-Germain topper i Frankrike med 7-4-0. I helgen vant de 4-0 hjemme over Bastia. I gruppespillet her har de slått Olympiakos 4-1 borte og Benfica 3-0 hjemme. Jallet (f), Thiago Silva (f) og Pastore (m) er ikke med. Jallet og Pastore har ikke spilt i CL, mens Silva spilte i Hellas. Rekdal tror Zlatan & co vinner med minst to mål i denne kampen.

Dermed ser kupongen slik ut:

Manchester United - Real Sociedad H 1,45

Benfica - Olympiakos H 1,65

Anderlecht - Paris Saint Germain (1-0) B 2,10

Totalodds: 5,02

Innleveringfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER

Lykke til!