Photo Va Bene er dagens banker på Bjerkebanen.  (Foto: hesteguiden.com)
Photo Va Bene er dagens banker på Bjerkebanen. (Foto: hesteguiden.com)

Her er dagens banker!

Det virker som en ganske oversiktlig V65-omgang på Bjerke i dag. Her er onsdagens travtips.

TV 2s traveksperter har som vanlig satt opp flere andelskuponger du kan kjøpe en del av til kveldens V65-omgang på Bjerke.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V65-1: En del av disse hestene møtte hverandre på Momarken 12. oktober. 9 Fetter’n T. G. satt da bom fast med krefter igjen. 7 Mjølner Faks årsdebuterte og avsluttet bra innvendig. 2 Seier Kongen avsluttet også bra etter trafikkproblemer. 6 Tuxi Titan fikk en drøy sistesving, men står 20 meter bedre til enn Fetter’n T. G. 1 Sagi Alvinn har startet tre ganger etter litt pause. Galopperte seg bort tredje sist, skuffet nest sist, men vant lett sist. Det er et åpent løp hvor egentlig alle kan vinne, men jeg holder en knapp på Fetter’n T. G.

V65-2: 7 Space Bee er en ganske klar favoritt. Galopperte seg bort 24. juli, men har vunnet alle andre løp i Norge. 6 C. C. Boy har varslet bra form en stund nå. Det er bare C. C. Boy som kan tenkes å holde på teten om den får det. De andre strekhestene vil nok slippe til Space Bee. Disse to skiller seg ut.

V65-3: 7 Remee la Marc er den beste hesten, men har fått det nest dårligste sporet. Gikk bra sist og møter dårligere lag nå. En naturlig favoritt. 4 Anthony Boko er den største utfordreren. Har en sjanse om den går feilfritt. 6 Sharpshooter er en meget bra hest som sjeldent gjør dårlige løp. 8 S. J’s Majesty har gått bra løp i Sverige. Skrellen er 2 Frameable.

V65-4: Her tror jeg 5 Photo Va Bene vinner. Har hatt noen dueller med 4 View Love før og de har i alle fall vunnet én gang hver. Men View Love har hatt pause siden august og da kom den også ut etter pause. Ikke noe godt tegn at den fikk ny pause. Photo Va Bene er en fryktelig god hest som vant lett på Biri nest sist. Har en av de aller beste kuskene og bør kunne vinne. En bankerkandidat.

V65-5: Flere her var med i derbyet. 7 Baldini gjorde det best med sin andreplass, men den skuffet stort sist på Leangen. Veldig startrask hest som sannsynligvis får teten og er med det en naturlig favoritt. 4 Thai Investment ble nummer seks i derbyet og gikk bra på Bjerke sist. 3 Red Adair Superb har vært bra i to løp i Sverige. Luringen er 8 Love You Fox som ble nummer fire i derbyet, galopperte mot oppløpet nest sist i knallhardt lag og feila sist. Pass på denne. Skrellen er 5 Golden Feline. Ingen er helt sjanseløse i dette løpet.

V65-6: Småskummelt løp. 6 Alm Kiwi har vunnet mange løp og kan få teten her. Har ikke startet siden juli så formen er meget usikker. Er normalt en vinner om den er i form. 2 Juniorprinsen er i bra form, 4 Flammen Tigris har også hatt pause, men er god nok til å vinne, mens 9 Dag vant på Klosterskogen sist og på Jarlsberg nest sist. Flere av de lite spilte hestene kan ved et heldig øyeblikk vinne, men de som er nevnt har størst vinnersjanse.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER