PSGs Zlatan Ibrahimovic kan blottlegge de fleste forsvar (Foto: MIGUEL MEDINA, © tlr)
PSGs Zlatan Ibrahimovic kan blottlegge de fleste forsvar (Foto: MIGUEL MEDINA, © tlr)
tippesaken_header
tippesaken_header

CL-fotball også på oddskupongen onsdag

Det er gode muligheter for mer jubel både i Madrid og i Paris

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Real Madrid - Juventus H: 1,50 U: 3,70 B: 5,75

RSC Anderlecht - Paris Saint-Germain (Handikap fulltid 1-0) H: 2,45 U: 3,40 B: 2,10

Totalodds: 3,15

Innleveringsfrist: 20:45

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Real Madrid - Juventus H: 1,50 U: 3,70 B: 5,75

Real Madrid har med 6-1-seier borte over Galatasaray og 4-0-seier hjemme over FC København et svært godt grep om gruppeseieren allerede. Etter helgens 2-0-seier hjemme over Málaga har de to poeng opp til toppen i den spanske serien, hvor Barcelona er neste motstander. Trener Carlo Ancelotti mangler Xabi Alonso (m) fortsatt, men for øvrig ser det bra ut. Juventus har mistet to uventede poeng både i København og hjemme mot Galatasaray. Hjemme i den italienske serien hadde de 6-1-0 før 2-0-ledelse ble til 2-4-tap borte for Fiorentina søndag. Lichtsteiner (f), Pepe (m), Quagliarella (a) og Vucinic (a) er skadet. Vidal (m) er usikker. Quagliarella og Vidal er spillerne som har scoret for Juve i gruppespillet. Real Madrid skal ha gode muligheter i denne.

RSC Anderlecht - Paris Saint-Germain (Handikap fulltid 1-0) H: 2,45 U: 3,40 B: 2,10

Om kampen: Anderlecht har innledet med 0-2-tap borte for Benfica og 0-3-tap hjemme for Olympiakos. Hjemme i Belgia hadde de 20-7-3 i seriespillet forrige sesong. N har de 7-0-4. I oktober har de tapt 0-1 hjemme for Kortrijk og vunnet 2-0 borte over Mons. Førstekeeper Proto er ute igjen, slik at Kaminski fortsetter i mål. Vargas (m) er også skadet. Paris Saint-Germain topper i Frankrike med 7-4-0. I helgen vant de 4-0 hjemme over Bastia. I gruppespillet her har de slått Olympiakos 4-1 borte og Benfica 3-0 hjemme. Jallet (f), Thiago Silva (f) og Pastore (m) er ikke med. Jallet og Pastore har ikke spilt i CL, mens Thiago Silva spilte i Hellas. Lagene blir trolig seende slik ut: Anderlecht: Kaminski – Mbemba, Kouyaté, Nuytinck, N’Sakala – Gillet, Kljestan, Praet – Bruno, Suarez, Mitrovic. PSG: Sirigu – Van der Wiel, Alex, Marquinhos, Maxwell – Verratti, Thiago Motta, Matuidi – Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi. 1,40 for B skal være spillbart, men den griskere handikapvarianten tl 2,10 velges til kupongen.

Om spillet: Anderlecht har 0-5 i målscore i kampene mot Benfica og Olympiakos, Paris Saint-Germain 7-1 mot de samme lagene. 2,10 for en komfortabel borteseier spilles.

Få gratis kortleser her