Messi tilbake med mål

Lionel Messi var tilbake fra start etter sine skadeproblemer og scoret for Barcelona, men det ble bare 1-1 i storkampen mot Milan.

Den italienske klubben har hatt en kriseartet start på den hjemlige serien, men i mesterligaen er det blitt poeng i hver kamp. Selv med et redusert lag, og Mario Balotelli halvskadd på benken, lagde Milan problemer for Barcelona.

Gjestene hadde som vanlig ballen mye, men hjemmelaget presset aggressivt og slapp til lite. Dessuten skapte Milan-duoen Robinho og Kaká skapte stadig trøbbel for Barcelona-forsvaret.

Allerede i det 9. minutt ble det uttelling. Gerard Piqué og Javier Mascherano mislyktes i å klarere et langt framspill, og Robinho fikk tak i ballen. Etter veggspill med Kaká rullet han den i nettet bak Victor Valdés.

Messi, som har slitt med en skade i låret og spilt lite den siste tiden, brukte mindre enn et kvarter på å utligne. Han ble spilt fram av Andrés Iniesta, som hadde erobret ballen, og hardt presset av Kevin Constant og Riccardo Montolivo sendte han utligningen i hjørnet.

Milan skapte mest i første omgang, men etter pause spilte Barcelona til seg et stort overtak. Hjemmelaget forsvarte seg imidlertid utmerket, og det ble få sjanser til noen av lagene. (©NTB)