Fotball G17: Sverige imponerte igjen

Sveriges guttelandslag i fotball imponerte igjen i sin annen kamp i G17-VM. Tirsdag ble det 3-3 mot Nigeria.

Sverige ledet både 2-0 og 3-2 og kunne ha slått gruppefavoritten, som i sin første kamp i gruppe F kjørte over Mexico med 6-1. Taiwo Awoniyi berget uavgjort for Nigeria med sin utligning ni minutter før slutt.

Sverige slo Irak 4-1 i sin første kamp, og tirsdag ordnet Valmir Berisha fra Halmstad to måls ledelse før det var spilt 20 minutter.

– Jeg ble sjokkert da det første gikk inn. Det var et lykketreff, sa han.

Isaac Success reduserte i første omgang, og Yahaya Musa utlignet i annen omgang. Så satte Mirza Halvadzic inn 3-2 for svenskene, men det ble bare ett poeng.

Sverige må ha poeng mot Mexico fredag for å være sikker på avansement, men selv med tap går svenskene trolig videre som en av de fire beste treerne. (©NTB)