rosen (Foto: Scanpix)
rosen (Foto: Scanpix)

Flytter hockeykamp for å gi RBK-fansen cupfinalevorspiel

Lørenskog og Rosenborgs iskrigere møtes på Romerike dagen før RBK og Molde spiller cupfinale i Oslo.

De to Get-ligaklubbene ble tirsdag enige om å «snu» de innbyrdes oppgjørene med mål om å fylle Lørenskog ishall lørdag 23. november klokken 16.00.

Opprinnelig skulle romerikingene ta turen til Trondheim for å spille kamp 24. november - samme dag som Rosenborgs fotballgutter møter Molde i cupfinalen på Ullevaal stadion.

Ishockeyklubben fra Trondheim er vant til meget beskjeden støtte på bortebane da samtlige oppgjør spilles på Østlandet eller i Stavanger, men ser dette som en mulighet til å lokke fotballfans til ishallen da det er ventet flere tusen trøndere til Oslo cupfinalehelgen.

– Jeg har snakket med representanter fra Kjernen samt mange personer fra Trondheim som skal til Oslo for å se cupfinalen mellom Rosenborg og Molde. Hva er vel da bedre enn å varme opp med å se hockeykampen mellom Lørenskog og Rosenborg dagen før, sier Rosenborgs administrerende direktør Per Jørgensen til tv2.no.

Les også: Alle spillerkontraktene i Rosenborg ulovlige

Også Lørenskog er naturlig nok fornøyde med løsningen da en rekke tilreisende trøndere kan bidra til å fylle tribunene i en kamp som normalt sett ikke er blant sesongens mest populære.

– Vi er godt fornøyd med at vi fikk til dette etter godt samarbeid med Rosenborg Hockey, og ser frem til stor stemning og mye folk på hockeykamp i Lørenskog dagen før cupfinalen, sier markedssjef i Lørenskog Ronny Olsen.

PS! Som et resultat av flyttingen møtes Rosenborg og Lørenskog også i Leangen ishall 2. januar