mos (Foto: Bendiksby, Terje)
mos (Foto: Bendiksby, Terje)

Mos-hattrick da OB vant stort

OB fortsatte sin gode form i dansk superliga med 5-1-seier over Sønderjyske. I hovedrollen var Mostafa Abdellaoue med tre scoringer.

Nordmannen åpnet og avsluttet scoringsfesten mandag kveld. De tre målene var hans første i serien for Fyn-laget. Det var lenge siden forrige hat trick for den tidligere Vålerenga-spissen.

– Om man ser bort fra cupkamper, må man et par år tilbake til tiden min i norsk fotball.

– Det er selvfølgelig deilig å score. Jeg fikk tåen på det første målet, og det var åpenbart det som skulle til, smilte Mos etter kampen.

OB kunne gå til pause med 1-0-ledelse etter at Mos fikk pirket ballen i mål i det 42. minuttet. Og de første 16 minuttene av annen omgang ble et mareritt for Sønderjyske. Scoringer av Emil Falk Larsen, Mos og Darko Bodul ga gjestene en 4-0-ledelse.

Like etter scoret Henrik Hansen et trøstemål fra straffemerket. Mos' og OBs kveld var komplett da den tidligere Vålerenga-spissen gjorde 5-1 i det 65. minuttet.

Fotballframtiden hans er stadig usikker. Om han spiller for FCK, OB eller en annen klubb neste sesong, er et åpent spørsmål.

– Det viktigste for meg er å få spilletid så jeg kan utvikle meg. Jeg har det utrolig fint og trives i OB. Jeg har ikke tatt stilling til hva som skjer i neste sesong, sa tremålsscoreren.

Med seieren klatret OB til 4.-plass i den jevne serien. Ett poeng skiller opp til AaB på annenplass.

Sønderjyske ligger på sin side sist i superligaen. (©NTB)