KentHåvard
KentHåvard

Kent Håvard (22) ødela for Stabæk

Stabæk snublet hjemme mot Elverum.

Stabæk ville tatt et langt steg mot Tippeligaen med seier hjemme mot tabelljumbo Elverum mandag kveld.

Men en scoringskåt Kent Håvard Eriksen sørget for at Stabæk må leve i spenning enda noen uker. Elverum-spissen slo tilbake hele tre ganger for gjestene og sørget for at det endte 3–3 på Nadderud.

Les også: TV 2s ekspert: – Slik ender opprykksthrilleren i Adeccoligaen

Men alt så ut til å gå etter planen for blåtrøyene da Mads Stokkelien stanget vertene i føringen etter 20 minutter. Men gjestene fra Elverum slo umiddelbart tilbake, og Eriksen satte inn utligningen bare fire minutter seinere.

Etter en drøy halvtime tok Stabæk ledelsen på ny. Et innlegg fra høyre endte hos Luc Kassi som på volley banket ballen i motsatt vinkel. En vakker scoring fra 19-åringen.

Stabæk fikk likevel ikke gå til pause med ledelse. Et hjørnespark endte på hodet til Eriksen som stanget inn sitt andre mål for dagen.

I andre omgang satte også Mats Stokkelien sitt andre mål, og sørget for at Stabæk ledet 3–2 med ti minutter igjen av ordinær spilletid. Men heller ikke denne gangen var ledelsen trygg. Martin Brekke spilte gjennom Eriksen som iskaldt noterte seg for sin tredje scoring for dagen.

Dermed ebbet det ut med 3–3 og poengdeling i Bærum.