mOURINHO
mOURINHO

Sean (17) tok snikbilde av setenabo José Mourinho

La ut bilde på Twitter, fikk 23 000 retweets og kom med i «Match of the Day».

José Mourinho ble vist på tribunen av dommer Anthony Taylor i lørdagens kamp mot Cardiff. Det var rett etter at Samuel Eto'o hadde gitt Chelsea ledelsen 2-1 at Mourinho mistet hodet og kjeftet så mye på dommeren at han ble sendt på tribunen.

En som definitivt ikke er lei seg for det er Chelsea-supporteren Sean Buxton (17).

Mourinho prøvde først å sette seg bakerst på Chelsea-benken, men portugiseren fikk beskjed om å finne seg en annen plass. Ved siden av Sean Buxton var det et ledig sete.

Se reaksjonen til Buxton i videovinduet øverst!

En middels fornøyd Mourinho kunne konstantere at Chelsea cruiset inn til en 4-1-seier, men det brydde ikke Buxton seg om. Han var travelt opptatt med å ta snikbilder av seg selv og Mourinho.

– Jeg husker ikke mye av annen omgang, for jeg var helt omtåket. Jeg trodde ikke mine egne øyne da Mourinho hoppet over gjerdet og kom mot meg. Da han faktisk satt seg ned tenkte jeg «dette er absurd - jeg ser på Chelsea-kamp og sitter ved siden José Mourinho», sier Buxton til The Sun.

Utvisningen fører sannsynligvis til at Mourinho ikke får lede Chelsea fra sidelinjen mot Manchester City i neste kamp. Etter kampen nektet han å snakke med pressen.

Det gjorde ikke Buxton. Bildet hans av Mourinho ble vist på «Match of the Day». Det har i skrivende stund blitt retweetet over 23 000 ganger. Og blant kompiser går Buxton nå bare under kallenavnet «The lucky one».