Lionel Messi (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Lionel Messi (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Borussia Dortmunds Robert Lewandowsk (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Borussia Dortmunds Robert Lewandowsk (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Messi kan selges for 2,2 millarder neste sommer

Og Cristiano Ronaldo har begynt å ta fransktimer. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Den Barcelona-baserte avisen El Mundo Deportivo skriver søndag at Lionel Messis personlige sponsor planlegger et klubbskifte for argentineren. Ifølge avisen vil Adidas, sammen med en ikke navngitt klubb, sørge for et bud på 2,2 milliarder kroner neste sommer på superstjernen.

Summen er den samme som Messis utkjøpsklausul og Barça må derfor godta budet. Skal en tro El Mundo Deportivo vil Adidas betale halve overgangssummen, 1,1 millarder kroner, og den nye klubben den andre halvdelen. Årsaken til Adidas skal være involvert er at sponsoren vil se Messi i en klubb de selv sponser - slik at superstjernen ikke bare spiller med Adidas-merket på skoene, men også på drakten.

Den engelske tabloiden Daily Express spekulerer i at klubben som ønsker seg Messi skal enten være engelske Chelsea eller tyske Bayern München.

De spinnville Messi-ryktene er naturligvis ikke bekreftet fra offisielt hold, og beskrives som svært lite troverdige. Argentineren selv har dessuten uttalt at han vil bli værende på Camp Nou ut karrieren.

Robert Lewandowski hadde en fantastisk fjorårssesong for Borussia Dortmund, og det har derfor vært spekulert i om polakken ville gå til en enda større klubb. Men Lewandowski har foreløpig blitt hos Jürgen Klopp i Dortmund. Men nå skal både Manchester City og Arsenal være svært interessert i å hente den polske målmaskinen til Premier League i januar. Det skriver Sunday Mirror.

Men Lewandowski er ikke den eneste spissen Arsene Wenger skal ha sett seg ut. Også Real Madrids angriper Karim Benzema skal ha fanget interessen til franskmannen som for tiden nyter tilværelsen øverst på Premier League-tabellen. Det skriver Metro.

Sir Alex Fergusons selvbiografi slippes den kommende uken. Boken er ventet å oppklare alt rundt de to angivelige transfer-søknadene til Wayne Rooney. Nå spekuleres det i om boken kanskje kan ødelegge klubbens muligheter til å forlenge med den engelske landslagsspissen.

(ryktene fortsetter under bildet)

PÅ MIDTBANEN: Wayne Rooney ble brukt en del på midtbanen under Sir Alex Ferguson. Selv ville Rooney bekle rollen som spiss. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
PÅ MIDTBANEN: Wayne Rooney ble brukt en del på midtbanen under Sir Alex Ferguson. Selv ville Rooney bekle rollen som spiss. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Det har lenge vært stille rundt den tidligere Liverpool og Chelsea-angriperen Yossi Benayoun. Men nå skriver talkSPORT at 33-åringen skal være på vei til Championship for å slutte seg til Harry Redknapps QPR.

Cristiano Ronaldo har akkurat signert ny kontrakt med Real Madrid. Likevel skriver The Sun nå at den portugisiske stjernen er begynt å ta fransktimer for å forberede seg på en rekordovergang på rundt 960 millioner kroner til ParIs Saint Germain neste sommer.

Wilfried Zaha har ikke fått tillit i Manchester United etter overgangen fra Crystal Palace. Nå skal unggutten også ha havnet i unåde på landslaget. For ifølge The People kommer Zaha til å bli droppet fra Englands U21-landslag etter å havnet i en krangel med brennhete Ravel Morrison. Landslagssjef Gareth Southgate skal også være svært lite fornøyd med holdningene United-spilleren har vist så langt.

Flere storklubber har ønsket å hente stortalentet Saido Berahino fra West Bromwich. Men nå sier WBA-manager Steve Clark til Express and Star at han er sikker på at unnggutten signerer en ny kontrakt og blir i klubben.

BLIR VÆRENDE I MADRID: Cristiano Ronaldo forlenger kontrakten med den spanske giganten. (Foto: JOSE JORDAN, © JJ/ql)
BLIR VÆRENDE I MADRID: Cristiano Ronaldo forlenger kontrakten med den spanske giganten. (Foto: JOSE JORDAN, © JJ/ql)