1 Zanzara i V65 5 er en hest du bør ha med på kupongen på Biri i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
1 Zanzara i V65 5 er en hest du bør ha med på kupongen på Biri i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

Over 700.000 ekstra i potten!

Denne outsideren bør du ta med på kupongen din. Sjekk søndagens travtips her!

Det ble ingen utbetaling for fem rette forrige søndag så 714.771 kroner legges til sekserpotten på Biri i kveld.

Som vanlig når det er jackpot lønner det seg for å krysse at for at man kun vil spille V6. Det betyr at man ikke får utbetaling for fem rette, men man får dobbelt premie for seks rette. Dette anbefales ettersom jackpoten kun legges til i sekserpotten og fordi utbetalingen for fem rette ofte er svært lav.

I tillegg til jackpot på Biri er det i dag også jackpot med 1.102.292 svenske kroner i sekserpotten i V64-omgangen på Solvalla i kveld.

Du kan tippe på lag med TV 2s traveksperter som har lagt ut andelskuponger på begge disse omgangene.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

Det begynner med en litt interessant avdeling ettersom favoritten 11 Tronga Gutten er såpass overspilt som den er. Den hadde flaks som vant sist. Gangen før var den som vanlig ikke seiersaktuell. Tredje sist sto den 20 meter foran 1 Bjørvang Prinsen. Nå står de likt. Bjørvang Prinsen var god sist, men da ble det galopp mot slutten. Kan få problemer fra start mot raske hester, men ligger godt an til å vinne likevel. 7 Smedeld var god nest sist og sto dårlig til sist. Den største outsideren i løpet er 10 Tun Tora.

V65-2 kan bli en fartsfest etter som 4 Pilgrims Power er fryktelig rask. Normalt er det et fint løp for 1 Chippon som har et riktig løp på papiret. Men kan få løpet ødelagt av Pilgrims Power. Ellers er det flott form på 7 Luciano. 5 Staffan Palema var god sist, men møter bedre motstand her.

Jeg har klart mest tro på 2 J. C. Royale i V65-3. Den har gått mange bra løp. Avsluttet bra nest sist og tapte bare for en god hest sist. Bør bli fint opplegg fra spor 2. Av hesten rett bak må 10 Kosmos Dream som ble slått av J. C. Royale sist og 8 Tardon, som er i fin fremgang, nevnes. Skrellene er 3 Super Julio og 12 Tartarious.

V65-4 er et sprintløp hvor ni av 14 som stiller til start aldri har gått sprintløp før. Et klassisk garderingsløp. Favoritten er 4 Røeds Tøffen som har to gode løp på rad. Ble slått av 10 Spang Molvin sist, men sistnevnte har ingen fordel av sprint. Sist kom den sent i gang og avsluttet på kapasiteten sin. På sprint må den levere fra start. Det er en del luringer i løpet som 6 Våler Troll, 8 Alm Vilter og 9 Lolly Løva som er en av de mest undervurderte hestene i løpet.

I V65-5 kan mange vinne. 3 Vijaya er alt for stor favoritt. Greit at den slo flere av disse hestene tredje sist, men var veldig dårlig nest sist og galopperte i kampen om en fjerdeplass sist. Den store obs-hesten i løpet er 1 Zanzara. Har vist kjempeform i lengre tid, var veldig god toer bak Vijaya nest sist etter en problemfylt reise, mens den ble nummer to bak en god hest sist. Er god fra start, kan ta teten fra førstespor. Se opp for denne. Luringene er 2 Absolutely Fabulous, 4 Lovely Salt, 5 Samsaia og 6 Shiraz J. C.

V65-6 er et ganske åpent sprintløp. 3 Solberg Rasken fikk endelig uttelling sist etter flere gode løp. Sprint er ingen ulempe. 2 Bastian Mollyn har også fordel av sprint, men har usikker form. 7 Grandeodin skuffet stort etter pause sist. Kan vinne om den finner tilbake til seiersformen. 11 Skaane Jo gikk i dødens sist og ble toer nest sist. Slo Solberg Rasken tredje sist. Sporet er negativt for Skaane Jo. Luringen er 1 Horgen Vera.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER