Januzajkon2
Januzajkon2

Manchester Uniteds stjerneskudd skrev ny kontrakt: – Det er som en drøm

Adnan Januzaj klar for fem nye år på Old Trafford.

Manchester Uniteds stortalent Adnan Januzaj har skrevet under en femårskontrakt med klubben og knytter seg dermed til Old Trafford til juni 2018. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

18-åringen har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen etter at han fikk sin debut for førstelaget i Community Shield-finalen mot Wigan i forkant av sesongen.

Les også: Januzaj hinter om ny United-avtale

Han debuterte fra start mot Sunderland for to uker siden og takket for tilliten med å score to mål og snu kampen for Manchester United som til slutt vant 2–1 på Stadium of Light.

– Jeg er svært glad for at Adnan har knyttet fremtiden sin til Manchester United. Han er et fantastisk talent og har imponert meg helt siden jeg kom til klubben. Jeg synes det er flott at han har forstått at denne klubben med tradisjoner for å utvikle unge spillere og gi dem sjansen på øverste nivå, er den rette plassen for ham å være, sier David Moyes.

Også spilleren selv er overlykkelig over den nye avtalen.

– Det er utrolig å få lov til å kunne signere for Manchester United. Helt siden jeg kom hit har jeg følt at dette er den riktige klubben for meg. Denne sesongen har vært veldig bra. Det er som en drøm. Nå skal jeg jobbe hardt og etablere meg som en Manchester United-spiller, sier han.

Januzaj
Januzaj