Sogndal-spillere refset for fyll

Erik Dahlin og Espen Næss Lund måtte stå skolerett for Sogndal-ledelsen etter å ha vært synlig beruset under fire dager før helgens eliteseriekamp mot Vålerenga, skriver Sogn Avis.

Til avisen sier Sogndal-trener Jonas Olsson at han er skuffet over spillerne. Keeper Dahlin og midtstopper Lund ble observert beruset i Sogndal sentrum natt til torsdag.

– Dette er noe vi sterkt fordømmer. Det skal ikke skje at spillere er ute og konsumerer alkohol på den tiden av døgnet. Jeg er overrasket og skuffet over at dette skjedde, sier svensken.

Sogndal-spillerne hadde onsdag fri etter å ha spilt treningskamp mot Åsane tirsdag. Torsdag ventet et oppvaskmøte der spillerne fikk klar beskjed om hva som vil være konsekvensen av et lignende overtramp i framtiden.

– Skjer dette igjen, spiller de ikke for Sogndal mer. Alle kan gjøre feil, men dette er ikke noe vi kan stå for, sier Jonas Olsson.

– Begge har bedt om unnskyldning, og vi stoler på at dette ikke skjer igjen. I en klubb med mange unge spillere kan slikt skje. Alle fortjener en andre sjanse, legger treneren til. (©NTB)