Pjanic-dobbel da Roma fortsatte seiersrekken

Roma virker uslåelig i årets Serie A-sesong. Fredag måtte serietoer Napoli reise hjem fra den italienske hovedstaden med 0-2 i bagasjen.

Miralem Pjanic ble dagens mann for vertene, som kun har sluppet inn ett mål på de åtte første kampene. Bosnieren scoret begge målene i seieren som gjorde at Romas perfekte rekke er intakt.

Hjemmelaget måtte vente helt til slutten av første omgang før ledermålet kom. Det markerte starten for Paolo Cannavaros marerittkveld. Napoli-forsvareren var nettopp byttet inn for skadde Miguel Britos da han fikk gult kort og laget frisparket som Pjanic dunket inn til 1-0.

69 minutter var spilt da Cannavaro var på glattisen igjen. Han felte Marco Borriello i egen 16-meter, og Roma fikk straffespark. Napoli-keeper Pepe Reina ble nærmest historisk da han reddet Milan-spiss Mario Balotellis straffe forrige måned, men Pjanics knallharde skudd kunne han ikke gjøre noe med.

Midtbanemannen har hatt en perfekt uke. Tirsdag sikret han VM-plass med Bosnia-Hercegovina for første gang. Nå har Pjanic og Roma fem poengs luke til Napoli og Juventus før sistnevntes bortekamp mot Fiorentina søndag. (©NTB)