Frode Hamre står bak flere av favorittene på Bjerke i dag.  (Foto: hesteguiden.com)
Frode Hamre står bak flere av favorittene på Bjerke i dag. (Foto: hesteguiden.com)

Hamre, Hamre, Hamre

Det er ingen tvil om hvem som dominerer V75-omgangen på Bergen Travpark i dag.

Frode Hamre har hele sju hester med i Bergen Treårsfestival (V75-3) og fem hester i både V75-6 og V75-7. Det er med andre ord ingen tvil om hvem som dominerer V75-løpene i Bergen.

En eventuell alenevinner i Bergen vil ta med seg 16 millioner kroner. I tillegg er det 548.793 kroner i jackpot til sekserpotten i V65-omgangen i Drammen i dag.

Du kan kjøpe en del av andelskupongene som TV 2s traveksperter har satt opp på begge disse omgangene.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V75-1: Et nytt toppoppgjør mellom 3 Tekno Odin og 8 Joker Elden står på trappene her. Joker Elden var en veldig god toer bak Tekno Odin tredje sist. Nest sist slapp kusken til Joker Elden teten til Tekno Odin. Den feilen gjorde han ikke igjen sist da Joker Elden vant denne duellen. Joker Elden er rask fra start og distansen taler i hans favør. Det står nok mellom disse to. Skrellen er som vanlig 6 Stjernejerven.

V75-2: Seiermaskinen 15 H. G. Imar er en ganske klar favoritt. Den har vært veldig god og sprint er ingen ulempe. Men her står den vanskelig til innerst på tillegg så tapet kan komme her. 1 Rappo har vært god under ny trening, 6 Sjekens Gull galopperte i trippelkampen sist, 3 Kringelandsbestina kan få et fint løp. Alle disse må med ved gardering. Skrellene er 8 Alsaker Torres, 5 Vertigo Faks og 12 Bua Elden. H. G. Imar er en klar favoritt, men det kan skje ting om den feiler.

V75-3: Så begynner Hamre-showet. I fjor hadde Frode Hamre med seks hester i dette løpet. I år har han sju av de 12 startende hestene. Han kjører selv favoritten 6 Single Sock. Den gikk bra etter galopp nest sist og travet et kjempebra løp sist. Er rask fra start og de andre Hamre-hestene slipper nok teten til denne. 4 Obi er utfordreren. Vant veldig greit sist. Både 3 Mustoyevsky og 2 Georgie Mae er startraske og kan få en fin reise.

V75-4: 7 Nyland ble nummer 7 i kriteriet og er en naturlig favoritt. Der kom den omtrent likt i mål som 2 Phillip Lyn. 12 Karmlands Odin slo begge i kriteriet, men står 20 meter bak her. Disse tre skiller seg litt ut. Oppkoblingene er 6 Gull Tider og 5 Tinn Jerker.

V75-5: Favoritten er 3 Deloria som starter på sprint for første gang. Er lynrask fra tet. Vil bli utfordret av 6 Riverside Touchman på startsiden. Blir det for mye kjøring mellom disse to kan flere dukke opp. Som 2 Mirabell Choice, 10 Speedmeister og 5 Pleasant Karma .Skrellene er 12 Jackhammer og Benny B. R. Jeg tror Deloria kan lede hele veien, mens Riverside Touchman er den klareste utfordreren.

V75-6: Her har Frode Hamre ”bare” med fem hester. Trond Andersen har faktisk favoritten i 6 Mr. X. F. Royal. Det er helt klart den beste hesten og den har slått Hamre-gjengen flere ganger. Det som taler mot den i dag er at den har tapt sportrekningen og kan havne i dødens. Jeg har feelingen for 2 Acolyte Hanover som avsluttet bra nest sist, mens den tapte for Mr. X. F. Royal sist. Der gikk den en solid siste 800 meter. Har perfekt spor. Litt småskummelt løp.

V75-7: Hamre med fem hester her også. 1 One In A Million U.S. har gått mange bra løp i Norge uten å ha vunnet så mange av dem. 2 Sejr Gammelsbæk, seiersmaskinen, møter tøffere motstand enn hva den er vant med i dette løpet. Den har en fin stil og jeg tror den kan vinne her. 5 Zarbara Boko er en veldig bra hest som absolutt kan vinne dette løpet. Kjempeskrellen er 9 Shanti’s Lorentz K.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER