Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal
rekdal
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo

Rekdal tror på nytt Brann-tap

Det vil spisse seg ekstra i bunnen dersom Sarpsborg 08 slår Brann i kveld. Sjekk Rekdals oddstips her.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Hans vurderinger på Rekdals tips finner du under.

Stavanger Oilers ledet 3-0 mot Frisk Asker, men klarte kunststykket å tape på straffeslag etter 4-4 etter ordinær tid. Dermed ble det bare to av tre rette på Rekdals oddskupong i går ettersom både Tampa Bay og Montreal vant sine NHL-kamper med noen mål.

I dag satser Vålerenga-treneren på fotball igjen hvor en særdeles viktig tippeligakamp står på programmet.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Sarpsborg 08 - Brann (Tippeligaen) H: 2,20 U: 3,25 B: 2,85

Med 9-2-2 hjemme og 1-3-9 borte nærmer Brann seg ferdigspilt. Gjestene er uten seier på fire kamper, og de var grusomme i 0-1-tapet hjemme for Haugesund for 12 dager siden. Bergenserne har igjen få fravær å ta hensyn til, men Skaanes (m) blir ute en stund og Haugen (m) sliter med en vond akilles. Sarpsborg 08 kjemper i første rekke med Hønefoss og Tromsø om å unngå de to direkte nedrykksplassene, og med seier i denne vil de passere begge konkurrentene. Vertene har spilt inn sju poeng på på sine fem siste kamper. Ledelse ble til 1-2-tap her for Rosenborg før 1-1-kampen borte mot Start. Både Heieren Hansen (f) og Berthod (f) manglet sist, men nå er begge tilbake, slik at vertene kan stille med sine beste. Rekdal lar seg friste av 2,20 på hjemmelaget.

Swindon Town - Notts County (engelsk League 1) H: 1,55 U: 3,40 B: 4,75

Swindon er nr. 7 med 4-1-0 hjemme og 1-1-4 borte. Etter 1-0-seier hjemme over svakt plasserte Tranmere vant de hele 4-0 borte over tabellnabo Rotherham. Mason (m/a) er friskmeldt. Harley (m) er snart tilbake, men vertene savner fremdeles en håndfull spillere. Notts County har kommet seg vekk fra bunnplassen med 2-0-1 på tre kamper. De spilte ikke forrige helg, men slo Crewe 4-0 hjemme for to uker siden, og slo ut Wolverhampton i FLT borte noen dager senere. Hollis (f) og Showunmi (a) er skadet fremdeles. Sheehan (f) er usikker. Notts County har bare 0-1-4 på fremmed gress. Rekdal tror på nok en hjemmeseier for Swindon.

1899 Hoffenheim – Bayer Leverkusen (tysk Bundesliga) H: 3,25 U: 3,25 B: 1,90

Hoffenheim har ledet i seks av åtte spilte, men etter siste fløytesignal viser tallene 2-4-2. Hjemme mot Schalke nest sist kom de tilbake fra 1-3 til 3-3. I forrige kamp ledet de 2-0 borte over Mainz, men der ble det 2-2. Vertene har scoret nest flest med sine 20 nettkjenninger, men 20 baklengs er verst i klassen. Elyounoussi (a) venter stadig på sin første scoring. Modeste (a) måtte ut sist, men han blir trolig klar til denne. Johnson (m) sliter med en mindre skade fortsatt, og han er neppe klar til denne. Leverkusen er med 6-1-1 ett poeng bak ledende Dortmund og à poeng med Bayern München, som de spilte 1-1 hjemme mot i forrige kamp. Før den ble det 4-1-seier borte over Mainz og 2-0-seier hjemme over Hannover. Bender (m) er blant de få som er skadet. Leverkusen har 4-1-0 i de fem slike etter Hoffenheims opprykk. Rekdal tror på borteseier.

Dermed ser kupongen slik ut:

Sarpsborg 08 - Brann H 2,20

Swindon Town - Notts County H 1,55

1899 Hoffenheim – Bayer Leverkusen B 1,90

Totalodds: 6,48

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

LEVÉR KUPONGEN HER

Lykke til!