Arsenal-eier er lei trofétørken

Arsenal har fått en utmerket start på årets sesong. – Tiden er kommet for at vi skal vinne trofeer, sier eier Stan Kroenke.

Med sju serierunder unnagjort i Premier League ligger Arsenal på topp sammen med Liverpool. Det har gitt både tro og håp til klubben, som ikke har vunnet noe siden 2005.

– Ingen er fornøyde før vi vinner turneringer og trofeer. Tiden er kommet for at vi skal vinne trofeer nå, sa klubbeier Kroenke torsdag etter å ha fått spørsmål fra fansen om hva hans ambisjoner er.

Han kjøpte seg inn i klubben i 2007 og ble hovedaksjonær i 2011. Han og manager Arsène Wenger håper nå at det er rødtrøyenes tur til å dominere Fotball-England.

– Vi er fornøyd med hvordan vi utvikler oss som klubb, mest på grunn av prestasjonene på fotballbanen. Vi er meget selvsikre og har flere ting på gang, sier Wenger.

Arsenal tar lørdag imot Norwich hjemme i Nord-London. Mye skal til for at Arsenals ubeseirede rekke på seks kamper i serien stopper. Norwich ligger på nedrykksplass med kun sju poeng. (©NTB)