Mourinho
Mourinho
Premier League

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Ber Sneijder komme seg til Chelsea

Mens Real Madrid snuser på Paulinho. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Porto-forsvareren Eliaquim Mangala jages av et kobbel av storklubber i Europa. 22-åringen har tidligere vært i Manchester Citys søkelys, men nå kan Chelsea snappe midtstopperen foran snuten på de lyseblå fra Manchester skriver Daily Mirror. Hovedgrunnen er at Mangala nå har fått Jorge Mendes som manager. Mendes er også Jose Mourinhos manager. Superagenten har også et par sugerør inn i Madrid-klubbene, så ikke bli overrasket om Mangala finner veien til La Liga i sommer.

Tottenham er klar for å forlenge med brasilianske Paulinho skriver Daily Star. Midtbanespilleren kom til Spurs for drøyt 160 millioner kroner i sommer. Da skrev han kontrakt ut 2017-sesongen. Men nå har Real Madrid begynt å vise interesse. Det gjør Spurs-sjefene nervøse, og det med god grunn. Real Madrid pleier nemlig å få viljen sin. Alltid.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Paulinho
Paulinho

I mellomtiden har Daniel Levy bestemt seg for å styrke angrepet til Tottenham. Paris Saint-Germain-spissen Ezequiel Lavezzi skal være høyaktuell ifølge Metro. Det vil koste Spurs rundt 140 millioner kroner for å få Lavezzi til å kjøpe enveisbillett på Eurostar.

Galatasaray-manager Roberto Mancini er klar for å legge penger i potten for å sikre seg Manchester United-vingen Nani skriver Daily Express. Om han får ja er en annen sak. 26-åringen skrev nemlig under en femårskontrakt med de røde for en drøy måned siden.

Nederlands landslagssjef Louis van Gaal oppfordrer Wesley Sneijder til å skifte klubb. 29-åringen gikk til Galatasaray fra Inter, men nå ønsker van Gaal at Sneijder finner seg en toppklubb i Europa. Chelsea er van Gaals forslag, skriver Daily Star.

Les også: Suárez i fokus da Uruguay slo Argentina
Les også: Bosnia til VM for aller første gang