falcao (Foto: LUIS ACOSTA, © ms)
falcao (Foto: LUIS ACOSTA, © ms)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Falcao vil spille for Real Madrid

Mens Manchester United trapper opp interessen for Atlético-stjerne. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Real Madrid gjorde den store pengesekken sin litt mindre full da Gareth Bale ble hentet for overgangsrekord i sommer. Klubb-president Florentino Pérez sier ifølge Marca at Real ikke kommer til å hente noen nye spillere i januar, men at ting kan skje til sommeren. «Jeg hører at Falcao ønsker å spille for Real» blir Pérez sitert på. For etter at Gonzalo Híguain ble solgt i sommer, står Real kun igjen med Karim Benzema på topp. Et kjøp av Monacos stjernespiss Radamel Falcao ville gjort stjernegalleriet til «Los Blancos» enda mer rustet til å ta opp kampen mot Barcelona om den spanske tronen.

Arsenal-forsvarer Thomas Vermaelen skal ifølge The Times være villig til å forlate London-klubben allerede i januar. 27-åringen har ikke fått tillit av Arsène Wenger denne sesongen, og Vermaelen håper et klubbskifte kan øke mulighetene for en plass i Belgias tropp til VM-sluttspillet i Brasil neste sommer.

Atlético Madrid fosser fremover i La Liga. Det spanske hovedstadslaget er ubeseiret så langt denne sesongen - det har fått flere storklubber til å få opp øynene. Blant dem er Manchester United. Premier League-klubben skal ifølge Daily Star være villige til å aktivere Kokes utkjøpsklausul i et forsøk på å hente midtbanespilleren til Manchester. Men United kan vente seg konkurranse av Barcelona som ønsker å finne en erstatter for Xavi.

Artikkelen fortsetter under bildet!

HAR IMPONERT: Koke storspiller for Atlético Madrid. Nå vil Manchester United hente spanjolen. (Foto: GERARD JULIEN, © GJ/ql)
HAR IMPONERT: Koke storspiller for Atlético Madrid. Nå vil Manchester United hente spanjolen. (Foto: GERARD JULIEN, © GJ/ql)

Express melder også at Manchester United er i ferd med å vinne «racet» om å signere den brasilianske unggutten Bruno Gomes. Det er forventet at angriperen blir United-spiller når han blir 18 år i juli i 2014. Gomes har tidligere vært på prøvespill hos de røde djevlene.

Les også: Suárez i fokus da Uruguay slo Argentina
Les også: Bosnia til VM for aller første gang

Samtidig skal David Moyes ifølge Daily Mirror være lysten på å sende unggutten Wilfried Zaha på lån. Manageren er usikker på om Zaha er klar for å spille for United akkurat nå, og han håper et utlån kan bedre utviklingen til den tidligere Crystal Palace-spilleren.

Wigan ønsker å låne Arsenals Park-Chu Young, men det kan vise seg å bli vanskelig. Spissen sitter på en årslønn på drøyt 28 millioner kroner og Arsenal skal være villig til å betale deler av den. Det kan likevel vise seg å bli for dyrt for Wigan, det skriver Daily Mirror.

Barcelona jakter på en ny keeper før neste sesong. Victor Valdés kommer til å forlate katalanerne, og navnet på flere mulige erstattere har preget ryktebørsen. Ett av navnene er Liverpools Pepe Reina. Sisteskansen er på lån hos Napoli denne sesongen, men sier ifølge Daily Star at han ikke planlegger en overgang til Barcelona for øyeblikket.

Ifølge tyske Bild har Borussia Dortmund gått med på å selge midtstopperjuvelen Mats Hummels til Barcelona for drøyt 290 millioner kroner. Hummels er tenkt en fremtid erstatter for Carles Puyol.