Semb
Semb

Semb til TV 2-reporter: – Du skal få et ærlig og usminket intervju

Toppfotballsjef Nils Johan Semb varsler oppgjør.

Det har blåst vind opp i orkan styrke rundt topplederne i NFF den siste tiden. Bråket startet for alvor da Drillo ble bedt om å gå av som norsk landslagssjef før de to siste VM-kvalifiseringskampene mot Slovenia og Island.

Per-Mathias Høgmo kom inn med nye koster. Fysioterapeut Roar Robinson og assistenttrener Ola By Rise forsvant ut dørene. Samtidig krevde Høgmo at han skulle rapportere til styret i NFF og ikke toppfotballsjefen, slik Drillo gjorde.

Les: Se hele intervjuet der Drillo tar et oppgjør med NFF
Les: Drillo: – Større svik mot Semb enn mot meg

– Svik mot Semb
Drillo er blant dem som reagerer på vingeklippingen av Semb.

– Det er et større svik mot ham enn mot meg, sa Drillo i et intervju med TV 2 mandag.

Semb var på ferie i USA da Kjetil Siem og Yngve Hallén snakket med Drillo om sparkingen. Toppfotballsjefen ble holdt utenfor i de avgjørende dagene.

Lover ærlig og usminket intervju
Nå varsler han at han vil ta bladet fra munnen.

– Jeg skal vente med å kommentere min rolle til det er gått litt tid. Da kan du heller komme tilbake til det. Da skal du få et ærlig og usminket intervju, sier Semb.

Siem og Semb har hatt to møter om den fremtidige arbeidsinstruksen for jobben som toppfotballsjef. Siem sier at Semb er ønsket inn mot A-landslaget «på en eller annen måte».

– Nils Johan er veldig åpen på at han likte veldig dårlig at han ble informert på en måte han ikke synes var spesielt bra. Jeg skjønner veldig godt at det ikke var en fin måte å få fortalt at landslagssjefen ikke skal rapportere til deg lenger, sa Siem på SportsdB18 i går.

Les: NFF avviser at Nils Johan Semb er utsatt for et kupp
Les: Kjetil Siem etter Drillo-møte: – Forstår og beklager at det er blitt som det er blitt

– Drillo er direkte og ærlig
Drillo var i intervjuet for noen dager siden veldig opptatt av behandlingen av Semb. Flere ganger i intervjuet kom han inn på temaet.

Toppfotballsjefen tilbakeviser ikke Drillos tanker som tull.

– Drillo har alltid vært Drillo. Det er sjelden han sminker på noe. Han er veldig direkte og ærlig med ting. Det får være min kommentar til det, sier en kryptisk Semb.