Bulgaria fortvilte etter tap borte for Armenia sist, men de har en liten playoffsjanse med seier over ferdigspilte Tsjekkia hjemme i Sofia i kveld.
Bulgaria fortvilte etter tap borte for Armenia sist, men de har en liten playoffsjanse med seier over ferdigspilte Tsjekkia hjemme i Sofia i kveld.
tippesaken_header
tippesaken_header

De siste VM-billettene deles ut tirsdag

Det kan bli jubel i Sofia i kveld

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Bulgaria - Tsjekkia H: 2,15 U: 2,95 B: 2,90

Totalodds: 2,15

Innleveringsfrist: 20:10

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Bulgaria - Tsjekkia H: 2,15 U: 2,95 B: 2,90

I denne gruppe B er Italia kvalifisert. Toeren her blir trolig toeren som ikke blir å finne i playoff. Bulgaria har et ørlite håp med sine 13 poeng. Danmark har også 13 poeng, men knapt mikroskopiske muligheter. Tsjekkia er med sine 12 poeng slått ut, mens Armenia med samme poengsum har er bitteliten sjanse. Malta er selvsagt slått ut for lenge siden. Toeren Bulgaria og Armenia er nærmest er toeren i Norges gruppe, som blir enten Island med minst 13 poeng på "toertabellen", eller Slovenia med minst ti poeng og ett plussmål. Det beste som kan skje for Bulgaria er at Norge slår Island og at Slovenia spiller uavgjort mot Sveits. Da kan Bulgaria sikre seg playoff dersom de vinner med minst tre mål (eller en svært målrik tomålseier). I gruppe D kan i helt spinnvil teori toeren oppnå bare ti poeng. Da må i så fall 0-0-9-laget Andorra ta poeng i Ungarn. I tillegg må Estland vinne i Romania og Tyrkia tape hjemme for Nederland. (Den trippelen gir rundt 700 i odds i markedet). Bulgaria mistet viktige poeng i 1-2-tapet i Armenia fredag. Der ble både Bodurov (f) og Dyakov (m) utvist, så endringer må gjøres i denne. Tsjekkia er med sine 3-3-3 slått ut. De har tatt seks av sine poeng mot Malta, som de slo 4-1 borte fredag. Tsjekkerne kan ta andreplasse i gruppen, men de blir i så fall svakeste toer. Hjemme mot dagens motstander ble det 0-0. I denne må gjestene klare seg uten suspenderte Sivok (f). Pekhart (a) pådro seg en hjernerystelse på Malta, og risikeres neppe. Bulgaria har alt å spille for, Tsjekkia ingenting. H til 2,15 i denne er blant dagens beste tilbud fra Norsk Tipping.

Få gratis kortleser her

En rekke av kveldens kamper vises på TV 2s plattformer. Sendeskjemaet finner du her