Ronaldo and Arnold
Ronaldo and Arnold

Ronaldos muskler imponerer Schwarzenegger

Muskelbunten Arnold «Terminator» Schwarzenegger synes Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo ser spektakulær ut.

Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo har ved flere anledninger kapret overskriftene i internasjonale medier for sine muskler.

28-åringen har tidligere røpet at han tar 3000 situps om dagen og blir beskrevet som en av de største atletene i fotball-verden.

LES OGSÅ: Sjekk Ronaldos monsterlår

Portugiserens muskler hylles nå av selveste Arnold Schwarzenegger (66). Den kjente Hollywood-skuespilleren har vunnet Mr. Olympia ved sju anledninger – en pris som går til en fremste kroppsbyggeren i verden.

– Ronaldo har en utrolig fysikk, sa Schwarzenegger i et intervju med den spanske radiostasjonen Cope.

– Han har fantastiske magemuskler – han ser spektakulær ut. Han ser ut til å være i svært god form, så du forstår at han er en fantastisk fotballspiller, fortsatte megakjendisen om Ronaldo.

Den tidligere guvernøren i California, som blant annet ble verdenskjent for sin rolle som «Terminator», fikk også spørsmål om han trodde Ronaldo kunne utkonkurrere ham i kroppsbygger-konkurransen Mr. Olympia.

KASTET TRØYA: Cristiano Ronaldo (Foto: Alberto Saiz/Ap)
KASTET TRØYA: Cristiano Ronaldo (Foto: Alberto Saiz/Ap)

– Jeg tror ikke Ronaldo ville være interessert i det, svarte Schwarzenegger.

– Han er først og fremst interessert i å bli den beste fotballspilleren i verden. Jeg var interessert i å vinne Mr. Olympia. Det er to ulike idretter, men det er ingen tvil om at Ronaldo er i en fantastisk form, mente skuespilleren.

Ronaldo og Portugal møter forøvrig tirsdag Luxembourg i VM-kvalifiseringsgruppe F. Portugal ligger på andreplass i gruppen med 18 poeng, tre poeng bak gruppeleder Russland.