Vil Juliana Rags, med kusk Noralf P. Brækken, vinke farvel til konkurrentene i V65 1 på Leangen i kveld? Det tror TV 2s traveksperter.  (Foto: hesteguiden.com)
Vil Juliana Rags, med kusk Noralf P. Brækken, vinke farvel til konkurrentene i V65 1 på Leangen i kveld? Det tror TV 2s traveksperter. (Foto: hesteguiden.com)

Kan bli store premier på Leangen

TV 2s traveksperter har plukket ut noen spennende spillobjekter til kveldens V65-omgang.

Det er mange meget spillbare hester på Leangen i kveld. Mange interessante løp kan også bety god utbetaling. Bruk kupongen under eller kjøp en andel som TV 2s traveksperter har lagt opp for å bli med på TV 2-laget.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Travekspert Morten Rustad har analysert kveldens V65-omgang på Leangen på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

11 Juliano Rags i V65-1 ble nummer seks i EM for femåringer sist, men møter mye lettere selskap her. Har hevdet seg i internasjonale konkurranser i Sverige også. Var faktisk favoritt til å vinne NM i sin nest siste start. Det er ingen tvil om at Juliano Rags er den beste hesten og uten uhell vil den vinne. Har størst sjanse til å vinne i kveldens V65-omgang og er en klar bankerkandidat.

2 Chanto Photo i V65-2 galopperte vekk en topplassering i V75 på lørdag. Det som er interessant er at hesten som ble nummer fire i det løpet, 10 Marionmetropolitan, er overraskende lite spilt. Den slo et par hester som hadde vært kjempefavoritter om de hadde vært med her. Ulempen der er en negativ kuskeendring. Er likevel veldig spillbar. 4 Crimson Pirate er startrask og er en luring. 9 Remolino som galopperte fra start sist, og 5 Super Princess som var bra i sine siste starter er skrellbudene.

4 Andreas Eme i V65-3 har gått mange gode løp på Leangen. Vant god nest sist og var også bra sist hvor den galopperte i siste sving. Den kan vinne fra et fint spor. 8 Dats Okay vant greit fra tet sist, litt negativ kuskeendring her pluss at den står i et litt dårlig spor. 6 Master Ho gikk ganske bra i Sverige og virker startrask. Disse tre favorittene er greie med et utropstegn bak Master Ho. Luringene er 9 More Action som tapte mye på galopp sist og 5 Madonna Rags som er en kapabel hest om den går feilfritt.

I V65-4 støter vi på 6 Vladimir som har vunnet fem av sine seks første starter. Hadde mye flaks som vant de tre første løpene og fikk alt servert i de to seirene på Biri. Så dro dem til Sverige for å tape med den i begynnelsen av september. Det er en overvurdert hest selv om den er rask og travsikker. 11 Tangen Jerven er den klart beste hesten i feltet. Er en trøblete hest, men hvis den er i orden vil sannsynligvis ingen ta den. 10 Myrviks Amor er en veldig formhest som blir kraftig kuskeforsterket. Spillet her er Myrviks Amor og Tangen Jerven.

6 Shocking Icon er ganske stor favoritt i V65-5, men 5 Pia Tutterø var ikke mye dårligere sist. Shocking Icon har hatt pause siden det løpet og må helt klart garderes. 2 Creek’s Beauty har en vel så stor sjanse til å vinne. Står fint til på strek her. 1 Jimbo har vist stor fremgang i sine to siste løp. Galopperte i siste sving sist, mens det ble startgalopp nest sist. Da klarte den likevel å slå 3 Real Love I. T.

8 Husankongen i V65-6 har mange seire i det siste, men det har vært på sprint. Her er det 2.140 meter. Det er ingen fordel. Sist den var ute på denne distansen tapte den fra tet. 9 Nuuk kom ut etter to måneders pause sist der den travet nesten hele løpet i dødens. Likevel var det bare så vidt Husankongen kom seg forbi. 13 Snonsøy Elda vant knepent foran 2 Mediaas Elli sist. De to er aktuelle i dette løpet. 15 Prins Tom er en kapabel hest når den går feilfritt. 14 Bottem Faks har vært positiv i sine to siste starter. Et meget spennende løp.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER