Sandefjords Kjell Rune Sellin, her fra tiden i Aalesund (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Sandefjords Kjell Rune Sellin, her fra tiden i Aalesund (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

Norsk og dansk spilles på en rolig mandag

Det kan bli en målfattig thriller i Sandefjord

Etter tre uker på rad med fint overskudd ble det to treff på sju spill i uke 41, og 68 % tilbake. Samlet de fire foregående ukene er tilbakebetalingsprosenten på solide 151.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

HB Køge - Hobro IK H: 2,05 U: 3,05 B: 2,75 (Ny odds 1,90)

Sandefjord Fotball - Mjøndalen (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,60 U: 2,00

Totalodds: 4,10

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

HB Køge - Hobro IK H: 2,05 U: 3,05 B: 2,75 (Ny odds 1,90)

Køge har 4-1-1 hjemme og 1-2-2 borte etter å ha møtt alle lagene én gang. De slo Silkeborg med 2-1 borte før de med svekket mannskap måtte ta til takke med 1-1 hjemme mot Brønshøj. Trener Per Frandsen måtte klare seg uten suspenderte Eddi Gomes (f), kaptein Morten Karlsen (m) og Lee Rochester Sørensen (a) sist. Nå er disse tre tilbake. Jannik Skov Hansen (m/a) har slitt med skade siden han kom i sommer, men nå er han klar til dyst. Hobro er overraskende i teten. De har vunnet alle de fem spilte hjemmekampene og står med 3-1-2 på reise. De tok ti poeng på de fire før de røk med 0-3 borte for Fredericia. Sentrale Jonas Damborg har sonet ferdig. Mathias Bersang Sørensen (m/a) blir ute en god stund. Med flere spillere tilbake bør Køge kunne slå et Hobro som viste svakhetstegn sist. H spilles.

Sandefjord Fotball - Mjøndalen (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,60 U: 2,00

Om kampen: Etter helgens kamper er disse lagene henholdsvis nr. 10 og nr. 6. Fire poeng skiller. På en tabell etter sankthans ville Sandefjord bare hatt Elverum bak seg. De har kun tatt elleve poeng på sine siste 14. Mjøndalen har vært tredje best på de 14 siste, med 28 innspilte poeng. Sandefjord fikk tilbake Gabrielsen (f) og Strand (m) i forrige kamp, men de tapte likevel 1-4 borte for Stabæk. Et par mann er skadet fremdeles. I tillegg er Bindia (f) suspendert. Mjøndalen kommer fra 1-1 hjemme mot Stabæk og 1-0-seier borte over formfæle Bryne. En strålende opplagt Forn i mål reddet bruntrøyene på Jæren. Ingebretsen (a) spilte ikke sist, og det er usikkert om han rekker denne. Strange (f) kan være ny på skadelisten. Aasmundsen (m) soner. Lagenes form peker klart mot B, men innsatser plasseres ikke før det er klart hvilke spillere som kan delta for Mjøndalen. Dette obkjektet brukes ikke, men mye tyder på at dette kan bli et målfattig oppgjør, og "Under" 2,5 spilles.

Om spillet: Sandefjord har 13/13 totalt og 6/7 hjemme, Mjøndalen 3/10 borte og 12/14 totalt.Sandefjord og Mjøndalen er blant de mest målknappe lagene i Adeccoligaen. I disse to lagenes kamper har det blitt scoret 2,37 mål i gjennomsnitt. I de øvrige lagenes kamper er det scoret 3,07 mål i gjennomsnitt. Med slike tallene bør det være minst minst like stor sjanse for "Under" som for "Over". 2,00 her kombineres med seier til Køge mandag.

Få gratis kortleser her