Lars Arne Nilsen (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Lars Arne Nilsen (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

Norsk-engelsk langoddsdobbel søndag

Hødd kan spurte til Tippeligaen

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Hødd - Kristiansund BK H: 1,72 U: 3,45 B: 3,75

Coventry City - Sheffield United H: 1,80 U: 3,25 B: 3,50

Totalodds: 3,10

Innleveringsfrist: 14:55 (Merk tiden. Søndagens tippekupong har samme innleveringsfrist.)

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Hødd - Kristiansund BK H: 1,72 U: 3,45 B: 3,75

Hødd har tre poeng opp til Stabæks andreplass. Vertene viser stabilt god form og står med 5-1-0 siden tapet for Stabæk. Nå kommer de fra 1-0-seier borte over Kongsvinger og 4-1-seier hjemme over Elverum. På skadefronten ser det veldig bra ut, og Ulland Andersen (m/a) er tilbake fra karantene i denne. Kristiansund tok ferie på andreplass. Etter oppholdet har de kun 2-3-6, og har falt til niendeplass. Gjestene har bare slått Follo og Elverum i den grusomt svake perioden. Mellom 1-2-tapene borte for både Vard og HamKam spilte de 2-2 hjemme mot Fredrikstad. Det er en del skaderusk i troppen og i tillegg er El Haj (a) suspendert. Formen taler klart for H, og oddsen på 1,72 kjøpes.

Coventry City - Sheffield United H: 1,80 U: 3,25 B: 3,50

Coventry ble som kjent trukket ti poeng, men med sine 5-2-3 er de på rett side av streken. Etter tap for Port Vale og Brentford vant de 1-0 borte over Stevenage. I FLT røk de ut etter straffesparkkonkurranse i bortekampen mot Leyton Orient tirsdag. I serien har de lyseblå 3-1-1 på den lånte banen her i Northampton. Høyreback Christie ble skadd forrige helg og blir ute en periode. Kaptein Baker (m) har gått glipp av noen kamper, og det er ikke sikkert at han rekker denne heller. Sheffield United skulle igjen kjempe i toppen, men de har bare 1-2-7. Seieren tok de i første kamp. Det ble seks strake tap før 1-1-kampen hjemme mot Crawley forrige helg. Manager David Weir, som var aktuell for Everton, uttalte at han ikke var redd for å få sparken, men etter 0-1-tapet hjemme for League Two-laget Hartlepool i FLT tidligere i uke, ble han oppsagt fredag, 123 dager og 13 kamper etter at han underskrev en treårskontrakt med klubben. Assistent Lee Carsley gikk med i dragsuget. Gjestene håper på å fa ansatt ny manager raskt. Nigel Clough er den heteste kandidaten. Long (k), McGinty (f) og King (a) er opptatt med sine landslag for bortelaget nå. Cuvelier (m) og McFadzean (m) sliter med skader. Maguire (f) og McMahon (f) er heller ikke helt i orden. Lite tyder på noen snarlig opptur for Sheffield United, og Coventy får tillit.

Få gratis kortleser her