de Gea (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
de Gea (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – De Gea åpner for Barcelona-overgang

Mens Liverpool og Arsenal kjemper om PSG-stjerne. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Etter en litt ruskete start på karrieren i England har David de Gea virkelig fått sving på tingene bakerst hos Manchester United. Men nå melder den unge spanjolen ifølge Goal.com at han ønsker å returnere til Spania i 2014. Han åpner også for å gå til Barcelona når den tid skulle komme.

Arsenal og Liverpool har begge startet sesongen fantastisk og ligger på henholdsvis første- og andreplass på tabellen. Men begge lag er også ute etter å forsterke troppene ytterligere, og skal nå ha sett seg ut samme spiller. Klubbene skal nemlig være interessert i å hente Paris Saint Germains offensive midtbanespiller Javier Pastore. Det skriver Daily Star.

Les også: Rooney avslører: – Derfor var jeg ulykkelig

Men Liverpool gir seg ikke der. Brendan Rodgers skal nemlig være instilt på å gi Chelsea og Real Madrid kamp om å hente Benficas midtbanespiller Nemanja Matic. Det skriver Daily Express.

Artikkelen fortsetter under bildet!

BUD: Liverpool skal være interesserte i å legge inn et bud på rundt 165 millioner kroner for Javier Pastore i januar.  (Foto: BENOIT TESSIER, © BT/LP)
BUD: Liverpool skal være interesserte i å legge inn et bud på rundt 165 millioner kroner for Javier Pastore i januar. (Foto: BENOIT TESSIER, © BT/LP)

Joe Hart har hatt en ruskete start på sesongen. I forkant av forrige runde i Premier League var det spekulasjoner om Manchester Citys sisteskanse i det hele tatt kom til å få starte. Ifølge Talksport skal nemlig Manuel Pellegrini ha sett seg lei på Harts noe vinglete keeperspill. Nå ryktes det at chileneren skal være interessert i å hente Malagas keeper Willy Caballero.

Les også: Norsk 15-åring ønsket av både United, City og Everton
Les også: Bergkamp hyller Özil: – Jeg forstår at vi blir sammenlignet

Tottenham gikk på et surt hjemmetap mot West Ham forrige helg. Nå skal klubben, til tross for den hyppige sommerhandlingen, ønske å forsterke laget sitt ytterligere. André Villas-Boas skal ha sett seg ut den japanske spissen Keisuke Honda. Angriperen kan gå gratis fra CSKA Moskva.

Både Arsenal og Manchester United ønsker å hente Borussia Dortmunds midtbanespiller Ilkay Gundogan. Men nå skriver Daily Express at Real Madrid også skal ha fått sansen for den 22 år gamle midtbanespilleren. Den spanske hovedstadsklubben skal være villig til å legge rundt 240 millioner kroner på bordet for å få spilleren til Spania.

Manchester United har fått beskjed om at de bør tilby stjerneskuddet Adnan Januzaj en ny avtale så fort som mulig, ellers kan de risikere å miste ham. Ifølge Daily Star skal Juventus-direktør Giuseppe Moratta ha påpekt overfor United hvordanTorino-klubben fikk Paul Pogba helt gratis tilbake i 2012.

SIGNERER IKKE: Adnan Januzaj nekter å skrive ny kontrakt med Manchester United før han får forsikring om at han blir satset på som et førstevalg. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
SIGNERER IKKE: Adnan Januzaj nekter å skrive ny kontrakt med Manchester United før han får forsikring om at han blir satset på som et førstevalg. (Foto: ANDREW YATES/Afp)