Nora Mørk reddet Larvik-poeng

Larvik så ut til å tape knepent, men to sekunder før slutt hamret Nora Mørk inn 27-27 borte mot Vardar Skopje i håndballens mesterliga fredag.

LHK fikk dermed med seg ett poeng hjem fra Makedonia. Mørk utlignet til 26-26 ett minutt før slutt, men et straffemål like etterpå virket å gi hjemmeseier for mesterligadebutanten Vardar.

Men så dukket Mørk opp igjen. Hun dunket inn sitt niende mål og ble Larviks toppscorer. 22-åringen har vært svært skadeplaget de siste årene, men er i høst tilbake for fullt.

Anført av Mørk-tvillingene fikk Larvik en god åpning i Skopje. Nora ga de norske gjestene 1-0, mens hun var nest sist på ballen da søsteren Thea la på til 3-0.

Vardar scoret sitt første mål etter seks minutter. Det vekket hjemmelaget, som fulgte opp med flere raske mål. Etter 14 minutter var vertene i ledelsen for første gang med 7-6. Til pause ledet Larvik 15-12.

Larvik var spillemessig det førende laget, men sløste voldsomt og hadde for mange balltap. Med hjemmepublikum i ryggen var Vardar langt mer effektiv. (©NTB)