Joachim Löw (Foto: ALEXANDER KLEIN/Afp)
Joachim Löw (Foto: ALEXANDER KLEIN/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

VM-kvalifisering spilles på oddsen fredag

Joachim Löws elever kan bestille Brasil-billett

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Ukraina - Polen H: 1,70 U: 3,35 B: 3,80

Tyskland - Irland (Handikap 0-1) H: 1,43 U: 4,25 B: 4,10

Totalodds: 2,43

Innleveringsfrist: 19:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Ukraina - Polen H: 1,70 U: 3,35 B: 3,80

England topper denne gruppe H med 16 poeng, Ukraina og Montenegro har 15, Polen 13. Ukraina vant i juni 4-0 i Montenegro. I september ble det 9-0-seier hjemme over San Marino og 0-0 hjemme mot England. Mykhaylo Fomenko, som har gått sving over laget etter at han overtok som trener, har få fravær å ta hensyn til. Veretene skal besøke San Marino i siste kamp, og med seier i kveld vil minst andreplass i praksis være sikret allerede. Polen skuffet i Moldova med 1-1 og med 1-1 hjemme mot Montenegro før de slo San Marino 5-1 borte. Skal de kunne nå VM må de trolig vinne denne og borte over England til uken. Trener Waldemar Fornalik har benyttet mange spillere. Troppen inneholder flere gode navn, som Boruc (k), Wasilewski (m), Blaszczykowski (m), Polanski (m) og Lewandowski (a), men på banen går det ikke like bra som man kunne forvente. Piszczek (f) er stadig skadet. Ukraina vant det omvendte møtet 3-1, og hjemmeseier til 1,70 spilles i Kharkiv.

Tyskland - Irland (Handikap 0-1) H: 1,43 U: 4,25 B: 4,10

Om kampen: Tyskland er med 7-1-0 svært nær VM-tur. De har bare avgitt poeng i 4-4-kampen hjemme mot Sverige. I september vant de 3-0 hjemme over Østerrike og 3-0 borte over Færøyene. Spissene Gómez, Podolski og Klose er ute. Borussia Mönchengladbachs røverkjøp, Max Kruse, starter trolig på topp her. Göndugan (m), Reus (m) og begge Benderne (m) er også ute. Likevel har Joachim Löw en svært sterk tropp. Irland har teoretiske muligheter, men de er så små at de nesten ikke er verdt å nevne. Håpet er i praksis ute etter 1-2-tap hjemme for Sverige og 0-1-tap borte for Østerrike i september. Giovanni Trapattoni ga seg som trener for laget etter tapet sist. Noel King leder laget på midlertidig basis. Dunne (f) og O'Shea (f) er begge suspendert. Nylig friskmeldte St Ledger kommer trolig inn i forsvaret. Keane (a), toppscorer med fem mål, er usikker. Walters (a) har scoret tre mål i kvalifiseringen. Han er nå ute. Det samme er Westwood (k) og Brady (m). Tyskland vant 6-1 i det omvendte oppgjøret, og de skal normalt vinne greit i Köln også. En klar tysk seier blir med på fredagens kupong.

Om spillet: Irland tapte 1-6 hjemme for dagens motstander. Det er deres eneste klare tap. De er svekket i begge ender av banen i denne. Tyskland har 6-1-1 med dette utgangspunktet, og selv med noen forfall bør de kunne vinne denne med klar margin. H til 1,43 spilles.

Få gratis kortleser her