Busquets tar Neymar i forsvar

– Skuespill? Det er ikke skuespill, det er å være smart, sier Sergio Busquets i sitt forsvar av Barcelona-kameraten Neymar.

I et intervju med radiokanalen Cadena COPE forsvarer midtbanemannen seg selv og Neymar mot anklagene om filming, skriver Marca. Busquets har tidligere vært kjent som en «filmer», og de siste ukene har beskyldningene om juks kommet fra flere hold mot hans brasilianske lagkamerat.

– Skuespill? Det er ikke skuespill, det er å være smart. Det er en debatt vi ikke burde ha, for det er ikke noe tema. Det er altfor lett å sette en merkelapp på folk, sier Busquets ifølge avisen.

Neymar kom til Barcelona fra Santos i sommer. Busquets hyller brasilianeren for hvor raskt han har funnet seg til rette i sin nye klubb.

– Vi ble overrasket over hvor fort han tilpasset seg laget. Det er ikke lett med tanke på alderen hans, at det er et nytt land og en annerledes fotballfilosofi.

– Han er en flott fyr. Stort sett holder han seg med brasilianerne, men han kommer overens med alle, sier Barcas midtbanestjerne. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2