BYTTER KLUBBER?: Victor Valdes og Thibaut Courtois. (Foto: Montasje/NTB scanpix)
BYTTER KLUBBER?: Victor Valdes og Thibaut Courtois. (Foto: Montasje/NTB scanpix)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Chelsea og Barcelona bytter keepere

Victor Valdes kan være på vei til Chelsea, mens Thibaut Curtois er ønsket i Barcelona. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Arsenal og Liverpool har fått en meget god start på sesongen, men innser at klubbene har forbedringspotensial. Daily Express gjentar Swanseas ønske om 290 millioner kroner for Michu, og skriver at Arsenal og Liverpool er klubbene som er mest interessert i den spanske angriperen.

Javier «Chicharito» Hernandez har innrømmet at han kanskje må forlate Old Trafford for å få fast spilletid i en klubb etter bare to kamper fra start under David Moyes' elleve første kamper. Daily Mirror har saken.

Bacary Sagnas kontrakt med Arsenal går ut etter sesongen, og det er ingen automatikk i at 30-åringen forlenger for Arsene Wengers lag, skriver Daily Mail.

Se også: Her kler rasende fans av fotballtreneren

Den svenske 15-åringen Kristopher Da Graca har de færreste hørt om, men bak kulissene har Aston Villa, Chelsea, Tottenham og Arsenal kjempet om Hisingbacka-spillerens gunst - og det ser ut som Arsene Wenger har vunnet kampen. Daily Star melder at Da Graca slutter seg til Arsenal neste sommer.

Wenger har innrømmet at Arsenal er interessert i Clement Grenier, og nå sier Lyon-spillerens agent Frederic Guerra til LeSport10 at det fort kan bli en ny klubb for klienten hans i sommer.

ARSENAL-AKTUELL: Clement Grenier ønsker ikke å si noe om Arsenals
  interesse, men utelukker ikke at han forlater Lyon i sommer. (Foto: JEAN
  CHRISTOPHE MAGNENET/Afp)
ARSENAL-AKTUELL: Clement Grenier ønsker ikke å si noe om Arsenals interesse, men utelukker ikke at han forlater Lyon i sommer. (Foto: JEAN CHRISTOPHE MAGNENET/Afp)

Frederic Guerra har vært i det snakkesalige hjørnet og bekrefter at ettertraktede Maxime Gonalons har vært i samtaler med Napoli om en mulig overgang. Dette ifølge Football-Italia.net

Les også: Bergkamp hyller Özil: – Jeg forstår at vi blir sammenlignet

Chelsea valgte å låne ut Thibaut Courtois i ennå en sesong til Atletico Madrid. Nå er spørsmålet om de noengang får ham tilbake. Barcelona-president Sandro Rosell legger ifølge insidefutbol ikke skjul på sin begeistring for belgieren, som kan bli en erstatter for Victor Valdes dersom han velger å forlate Barca.

Det kan fort bli snakk om et bytte. Ifølge AS vil Chelsea nemlig hente Victor Valdes når hans kontrakt går ut i sommer. Courtois vil neppe finne seg i flere sesonger uten å få tillit mellom stengene på Stamford Bridge.

Ifølge den offisielle siden til Major League Soccer er Arsenal interessert i Aston Villa-keeper Brad Guzan og skal ha sendt speidere for å se keeperen. I sommer hentet Arsene Wenger italienske Emiliano Viviano på lån.

PSVs ettertraktede 17-åring Zakaria Bakkali avslører til Sportske at han takket nei til en overgang til Manchester United i sommer.

Ifølge Radio Valencia er Adil Rami på vei til Milan, på lån. Dermed vil Arsenal og Manchester City gå glipp av et av sine store rapporterte overgangsmål.

Les også: Redknapps tjeneste til Merson: Gjemte 290.000 kroner i buksene under kamp

Luis Suarez ble i Liverpool til tross for en turbulent sommer, og nå vil Liverpool vurdere om spissen skal få ny kontrakt. Til sommeren vil han ha to år igjen av kontrakten, og til tross for sommerens hendelser vil han bli behandlet som alle andre spillere i klubben, bekrefter Ian Ayre til Daily Mail. Det er vanlig prosedyre at Merseyside-klubben evaluerer spillernes kontrakter med to år igjen.

Federico Macheda var lenge regnet som et av Manchester Uniteds største talenter. 21 år gammel og på utlån til Doncaster forrige sesong forteller en historie om et potensial som aldri ble forløst. Nå er han skadet og er ønsket tilbake til Championship-laget så fort han er skadefri, melder Manchester Evening News.

DEBUTEN: Federico «Kiko« Macheda skjøt seg inn i Manchester
  United-historien med avgjørende scoring i debuten mot Aston Villa. Nå
  er han i ferd med å bli en parantes. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
DEBUTEN: Federico «Kiko« Macheda skjøt seg inn i Manchester United-historien med avgjørende scoring i debuten mot Aston Villa. Nå er han i ferd med å bli en parantes. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Crystal Palace har tilbudt Mile Jedinak en ny og forbedret kontrakt, skriver Daily Express. 29-åringens kontrakt går ut etter sesongen, og har allerede takket nei til et forslag.

Det kan bli vanskelig for Fulham å holde på Pajtim Kasami (21). Juventus skal nemlig forsøke seg på 21-åringen så fort overgangsvinduet åpner i januar, melder TuttoSport.