Paul Ince (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)
Paul Ince (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)

Tidligere Manchester United-stjerne utestengt for «voldelig oppførsel»

Blackpool-manager Paul Ince straffes med fem kamper karantene.

Blackpool-manager Paul Ince er ilagt fem kamper karantene grunnet sin «voldelige oppførsel» etter en seriekamp forrige måned, melder AP.

Den tidligere storspilleren var svært misfornøyd under kampen mot Bournemouth 14. september og kastet en vannflaske opp mot tribunen. Flasken traff en tilskuer og Ince ble utvist av dommeren.

Det er likevel ikke flaskekastingen som er lagt til grunn for straffen, men oppførselen i spillertunnelen etter kampen. Der skal Ince ha vist «voldelig oppførsel» overfor en av dommerne, samt at han hadde «hetsende og fornærmende språkbruk».

I tillegg til kampkarantenen, er Ince også ilagt en bot på vel 40 000 kroner. Blackpool-sjefen går dermed glipp av de kommende Championship-kampene mot Wigan, Blackburn, Nottingham Forest, Ipswich og Birmingham.

Blackpool innehar sjetteplassen, men har ikke vunnet på de siste fem kampene. Den forrige seieren var pussig nok 2-1-triumfen i den omtalte kampen mot Bournemouth.

Ince var en av fotballens største stjerner på 1990-tallet og fikk stjernestatus i klubber som Manchester United, Inter og Liverpool. Midtbanespilleren, som gikk under kallenavnet «The Governor», var også innom Middlesbrough og Wolverhampton før han la opp i 2007.

Ince ble ansatt som Blackpool-manager i februar i år.