Pleasant Karma_MG_0343 (Foto: Morten Skifjeld, © Morten Skifjeld)
Pleasant Karma_MG_0343 (Foto: Morten Skifjeld, © Morten Skifjeld)

Storgevinst for TV 2s traveksperter

Ny svensk jackpot-runde i kveld i tillegg til full V65-runde på Forus.

TV 2s andelslag «Frekk fant 3» med kun fire andeler á 155 kroner vant 30 114 kroner i V5 på Leangen i går. Det betyr en gevinst på 47 ganger innsatsen for fire lykkelige spillere.

I kveld er det jackpot-runde i Sverige med nesten 1,4 millioner kroner i potten og V65-runde på Forus. TV 2s traveksperter Morten Langli og Anders Mikkelborg har lagt ut flere andelskuponger du kan kjøpe en del av.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Her er travekspert Morten Rustads vurdering av kveldens V65-omgang:

HER ER TV 2S EKSPERTKUPONG:
V65-1: De to beste hestene 9 Neslands Loke og 10 Vestpol Faxen står på 40 meter tillegg. Neslands Loke har vist form mot de aller beste og vant et tilsvarende løp nest sist. Allikevel er ikke disse to hestene tøffe nok til å gjøre hele jobben selv. Derfor står det noen hester 40 meter foran. 4 Doktor Jaros skal sees opp for. Den har galoppert på vei mot tet på sine to siste starter og virker på gang. Har kapasitet til å vinne dette løpet med 40 meter fordel til de to favorittene. 1 Tøffe Toft og 5 Komnes Judo er skrellvarianter.

V65-2: 7 Pleasant Karma har et veldig billig løp på papiret. Den har gått greie løp hele tiden og møter forholdsvis enkel motstand. 6 Unkas Titan virker som hardeste motstander. Den har vist bra takter men har galoppert ofte. Gikk feilfritt sist og vant fra dødens i temmelig billig selskap. Møter billig motstand denne gang også bortsett fra Pleasant Karma som er storfavoritt.

V65-3: I dette løpet er det mange urutinerte hester. 8 Trø Molly vant greit i debuten sin da den overtok teten i første sving og stakk unna tre hundre meter fra mål. Naturlig favoritt. 5 Nebbenes Spika har kommet i regi av Ove Kenneth Karlsen. Det er et pluss, og i tillegg er den hurtig og kan ta teten i dette løpet selv om den står på tillegg. 3 Hålands Kravalline er en hest som har vist stor fart mellom galoppene og kommer ut i ny regi. 9 Berglield er bedre enn raden men har galoppert bort topplasseringer de to siste startene. 11 Voie Sara er mye bedre enn raden. Gikk et bra løp etter galopp sist og er kanskje den mest underspilte hesten i løpet. Felles for overraskelseshestene i dette løpet er at de er veldig galopplystne. Traver de feilfritt kan de vinne.

V65-4: 2 Rolls Royce har den beste damekusken og har fått et perfekt spor. Den er ikke en typisk sprinter men den er ganske sterk og har gode avslutninger. Fordelen er at det kan bli en del kjøring mellom startraske hester i dette løpet som Rolls Royce kan henge seg på. 10 Platino skal man være obs på da den kom ut i ny regi sist. Da dro den unna i tet og holdt veldig bra. Platino står også i rygg på Rolls Royce fra start da 9 Caressa Star er strøket. Platino er god nok til å få heng på Rolls Royce hele løpet. 4 Li Li Fly har travet mange gode løp, er rask fra start og er veldig lite spilt. God oddshest.

V65-5: 5 General Ideal ble nummer seks i veldig hardt selskap sist og er i bra form. Den er rask fra start, kan komme seg til tet tidlig og er en naturlig favoritt. 3 Above Gold er et spennende gjensyn som årsdebuterer i dette løpet. Det er hesten som i utgangspunktet har størst kapasitet i feltet, men med så lang pause er det tvilsomt om den klarer å vinne. 9 Fluberginden var rett og slett ikke god nok sist mot ganske tøff motstand. Er jevnt over ganske bra og er en aktuell garderingshest. 7 Independent O. møter litt bedre hester enn den er vant til men holder bra form. Det er mye som tyder på at General Ideal kommer seg tidlig i tet og vil vinne dette løpet. 1 Adonai er en skrellvariant som var brukbar sist. Var ikke så mye slått av Fluberginden i det løpet men det skal mye til at den vinner.

V65-6: 2 Tattoo Widow er en svenskeimport og en meget smidig hest som kan åpne fort hvis ønskelig. Virker som den er aller best i rygg, men dette løpet kan den antagelig vinne uansett. 1 Pasha skuffet sist på Bjerke og er bra fra start, men første spor på Forus kan være litt vanskelig på sprint. Det står et par veldig startraske hester lenger ut i form av 3 Sundbo Kaktus, 6 Flying Power S.S. og 7 Dumdumboy som alle kan åpne veldig fort og gi Pasha posisjonsproblemer. Tattoo Widow er naturlig favoritt men har ikke startet på en stund.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER