SCORET KAMPENS ANDRE: Lars Grorud sikret seieren for Fredrikstad hjemme mot Bodø/Glimt.
SCORET KAMPENS ANDRE: Lars Grorud sikret seieren for Fredrikstad hjemme mot Bodø/Glimt.

Opprykksklare Glimt slått av FFK

Bodø/Glimts jubelsesong sesong går mot slutten. Mandag tapte laget 0-2 mot Fredrikstad i en kamp nordlendingene bare hadde æren å spille for.

Bodø/Glimt sikret opprykk til eliteserien allerede forrige helg. Det var derfor ikke stort gultrøyene hadde å spille for i mandagens bortemøte med Fredrikstad, bortsett fra æren.

Bodø/Glimt var ikke underlegen Fredrikstad, men det var vertene som fikk ballen i mål. Julius Adaramola scoret det første, da han sikkert satte inn et straffespark etter bare fem minutter.

Utover i kampen skapte begge lag gedigne målsjanser, og Bodø/Glimt skapte de største. Abdurahim Laajab, toppscoreren i 1. divisjon, hadde en avslutning i stolpen. Likevel ville det seg ikke.

Fredrikstads Lars Grorud punkterte kampen åtte minutter før slutt. Ballen ble slått inn i Glimt-feltet og Grorud raget høyest. Med pannebrasken fastsatte han sluttresultatet til 2-0 for FFK.

Fredrikstad klatrer til 9.-plass på tabellen, med fire serierunder igjen å spille. Det lever et ørlite håp om at gutta fra plankebyen kan nå kvalifiseringsplass til eliteserien. Laget er fire poeng bak HamKam og Mjøndalen på henholdsvis 5. og 6.-plass. (©NTB)