STORFAVORITT: Out Of Nowhere are storfavoritt i dagens V65. (Foto: {C}hesteguiden.com, © Anders Kongsrud)
STORFAVORITT: Out Of Nowhere are storfavoritt i dagens V65. (Foto: {C}hesteguiden.com, © Anders Kongsrud)

Jackpot-runde i V64 og full V65-runde i Drammen i kveld

2,5 millioner svenske kroner ligger i jackpoten i V64 på Mantorp i kveld.

TV 2s traveksperter har lagt ut flere andelskuponger for jackpot-runden på Mantorp og V65 i Drammen, som du kan kjøpe en del av.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Her er travekspert Morten Rustads vurdering av dagens V65-omgang

HER ER TV 2S EKSPERTKUPONG:

V65-1: 10 Defi Butterfly har vært veldig god, men møtte 4 J.C. Supersun nest sist. Da galopperte J.C. Supersun som klar vinner. 5 Somersby er også en veldig kapabel hest som har galoppert i de siste løpene i Norge. Kan være en vinner dersom den går feilfritt. 3 Nunca Mais Tom har vist grei form, er kraftig kuskeforbedret og er rask fra start. 1 Casino’s Photo avsluttet bra på Jarlsberg sist og kan overraske fra en fin utgangsposisjon. Å ta teten betyr mye i Drammen, da banen er kortere enn normalt.

V65-2: 8 Elegant har vært bra i noen seiersløp, men var veldig dårlig på Bjerke sist. Ble klart slått av 5 Sølvbergs Knekten, 6 Aaby Elda og 9 Fjeld Blesen da. 7 Store Johan er i kjempeform men har ingen fordel av distansen. 11 Vestpol Casper har bra kapasitet men skuffet sist. 2 Moe Kringsjå var positiv nest sist. Elegant er klart overspilt, da det er mange hester som kan vinne dette løpet.

V65-3: 6 Luzifer fikk en veldig dårlig start i siste løp og ble sittende fast. En god hest, men ankepunktet er at den kan bli felt av en dårlig start igjen. 8 Ideal Va Bene har jevnt over vært positiv. 12 Tie Scot galopperte på siste langside sist men kom bra tilbake. 1 Cancellara kan være en luring fra første spor da den er ganske rask fra start og kan alltids stå inn dersom den tar teten.

V65-4: 1 Norsjø Kongen har et skreddersydd løp på papiret her. Nest sist møtte den favoritten 13 Majors Eld som nå står 20 meter bak. Den gangen galopperte Norsjø Kongen to ganger og gikk egentlig ganske bra. Dersom Norsjø Kongen unngår store tabber vil den slå Majors Eld. Majors Eld er overspilt. 8 Haugs Tornado kan være farlig. Vant greit i debutløpet sitt og kan være skummel. Står i rygg på Norsjø Kongen fra start og dersom Norsjø Kongen tar teten vil Haugs Tornado følge.

V65-5: 10 Out Of Nowhere har vist strålende form etter pause. Tok en grei annenplass sist, da slo den en del av hestene den går mot her. Det er ingen fordel å stå i annen rekke i Drammen, men det er mange startraske hester i første rekke som kan gi bra åpningsfart. Out Of Nowhere skiller seg ut som storfavoritten men dersom den ikke vinner er det et veldig åpent løp.

V65-6: 10 Arc Va Tout, favoritten, står i annen rekke på dette sprintløpet. Det er ingen fordel selv om det er den beste hesten og bør garderes. 6 Galliano har vist fin form og kan true Arc Va Tout. Det er også flere luringer i dette løpet: 1 Gentle Jet satt fast sist og var positiv i V75 tredje sist. Den er i bra form og er bedre enn raden. 11 C.C. Boy satt fast på Biri sist og har vist klare tegn på stor fremgang den siste tiden. 9 Super Taifon er en skikkelig dybdehest. Hadde krefter igjen i derbykvalifiseringen sin, havnet i dødens sist og er litt unnskyldt. Super Taifon kan sjokkere.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER