Midtjylland har hatt en flott start, og de kan skaffe seg en solid luke i toppen i kveld. (Foto: Szlavik Andreas/Ap)
Midtjylland har hatt en flott start, og de kan skaffe seg en solid luke i toppen i kveld. (Foto: Szlavik Andreas/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Dansk-svensk langoddsdobbel mandag

To hjemmefavoritter skal innfri

Det ble overskudd på spillforslagene også i uke 40. Etter pluss i august og 120 prosents tilbakebetaling i septemper, har oktober starter med 133 prosents tilbakebetaling.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

FC Midtjylland - FC Vestsjælland H: 1,50 U: 3,50 B: 5,00

Örebro SK - Landskrona H: 1,40 U: 3,75 B: 5,05

Totalodds: 2,10

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

FC Midtjylland - FC Vestsjælland H: 1,50 U: 3,50 B: 5,00

Midtjylland topper med 6-4-0, men fire av deres fem seneste har endt uavgjort. Siden de to som var nærmest bakfra før denne runden tapte, kan vertene etter denne kampen har sju poeng ned til toer AaB. Hjemmelaget kommer nå fra 0-0 hjemme mot Viborg og 1-1 borte mot OB. Petter Andersson (m) og Eyjolfur Hedinsson (m) er tilbake troppen og trener Glen Riddersholm kan mønste solid mannskap. Vestsjælland begynte fint etter opprykket, men etter tapene hjemme for Esbjerg med 1-3 og borte for Viborg med 0-2 er det bare to poeng ned til streken. Helt toppet er ikke gjestene, men Rasmus Festersen (a) kan være aktuell igjen. H til 1,50 spilles mandag.

Örebro SK - Landskrona H: 1,40 U: 3,75 B: 5,05

Örebro er nr. 2, fire poeng bak tabelltopp Falkenberg, ett foran treer Sundsvall. Alle de tre topplagene spiller i den 27. runden i dag. Vertene er uten tap på åtte kamper, men seks av disse har endt uavgjort. De feilet til 1-1 her mot nedrykkede Brage før det ble samme resultat borte mot Östersund. Med mannskapet til Per-Ola Ljung ser det bra ut, og treneren er tilfreds med sine elever tross den noe magre poengfangsten. Landskrona går mot nok en skuffende sesong, og med 7-2-4 hjemme og 2-2-8 borte kan de trenge flere poeng for å unngå nedrykkskvalifisering. Skåningen kommer nå fra 0-4-tap borte for Falkenberg, 0-4-tap-tap hjemme for Assyriska og 1-2-tap borte for Brage, som med det tok årets andre seier. De offensive brikkene Fredrik Olsson og Amethyst Bradley Ralani må unnværes. Her bør ÖSK absolutt komme tilbake på vinnersporet, og H til 1,40 spilles på en utfordrende oddsdag.

Få gratis kortleser her