RBK-kapteinen: – Ikke opp til oss selv lengre

Det går mot en gullspurt av de sjeldne i eliteserien. Strømsgodset topper foran Rosenborg på målforskjell når fire runder gjenstår.

– Det er vanskelig å si om det blir gull. Rosenborg må ha et feilskjær, sa Godsets playmaker Stefan Johansen etter at SIF lørdag slo Vålerenga 2-1.

Og det feilskjæret kom mot Hønefoss (0-0) søndag. Strømsgodset har 13 plussmål mer enn RBK.

– Vi kan fort bli nødt til å vinne alle kampene. Jeg tror ikke det er noen kjempefordel å være i utfordrerposisjon. Jeg skulle gjerne byttet om og ligget øverst. Men vinner vi alle fire så får vi se om det holder. Det er ikke kun opp til oss selv lengre, sier Rosenborg-kaptein Tore Reginiussen til Adresseavisen.

Strømsgodset har igjen Aalesund (b), Start (h), Tromsø (b), Haugesund (h). Rosenborg skal ut mot Start (b), Molde (b), Viking (h) og Lillestrøm (b). RBK-trener Per Joar Hansen ser for seg en thrilleravslutning.

– Det blir gummibein på slutten for mange lag. De kommer til å bli nervebunter, som jeg sier. Men blir du nervebunt og ser på det som et problem at du ligger der du ligger, blir du redd for å mislykkes og redd for å gjøre feil. Dette vil sannsynligvis avgjøres oppi topplokket – hvem som er mentalt sterkest i de siste fire kampene, sier Hansen. (©NTB)