Juventus snudde og vant storkampen mot AC Milan

Sulley Muntari tok Milan i ledelsen etter bare 19 sekunder, men Juventus slo hardt tilbake og sikret 3-2 på hjemmebane i serie A søndag.

SCORET: Giorgio Chiellini jubler for scoring mot AC Milan. (Foto: GIAMPIERO SPOSITO/Reuters)

Den italienske tittelforsvareren fikk en verst tenkelig start.

Dommeren hadde så vidt blåst i gang storoppgjøret før Muntari banket til og ga Milan 1-0.

Men Juventus brukte ikke lang tid på å rette opp åpningsfadesen. Kvarteret senere sto det 1-1 da veteranen Andrea Pirlo scoret etter et direkte frispark.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

I annen omgang skulle innbyttet av Sebastian Giovinco bli avgjørende for hjemmelaget. Etter bare ett minutt på banen la han på til 2-1. Før scoringen var kampen svært jevnspilt.

Milan-spillerne ble frustrerte, og ikke lenge etterpå ble Philippe Mexès utvist for sitt annet gule kort. Giorgio Chiellini scoret Juventus' tredje mål på en returball etter at Pirlos skuddforsøk traff tverrliggeren.

På overtid reduserte Muntari med sitt annet mål for kvelden, men det holdt ikke til poeng for pressede Milan.