SCORET: Her setter Jack Wilshere inn 1 1 scoringen for Arsenal. (Foto: Jon Super/Ap)
SCORET: Her setter Jack Wilshere inn 1 1 scoringen for Arsenal. (Foto: Jon Super/Ap)

Slik svarte Wilshere på kritikken

Jack Wilshere reddet poeng for Arsenal i den vanskelige bortekampen mot West Brom.

West Brom – Arsenal 1-1 (1-0):

Jack Wilshere ble denne uken avbildet i tabloidene med en sigarett i hånden, og fikk kritikk av manager Arsene Wenger.

LES OGSÅ: Wenger kaller Wilshere inn på teppet etter røykebilde

Men søndag svarte han på kritikken med å redde ett poeng i den tøffe bortekampen mot West Brom. Wilshere scoret utligningsmålet med en suser fra langt hold i oppgjøret som endte 1-1.

Se scoringene og sammendrag av kampen i videovinduet øverst!

Han svarte på kritikken som har kommet etter han angivelig skulle ha røyket på et utested og til dem som har kritisert innsatsen hans for Arsenal i sesongstarten.

Først mål på 37 kamper
Claudio Yacob hadde spilt 37 kamper for West Brom etter overgangen fra Racing Club uten å score. Men søndag fant han endelig veien til nettmaskene, og det mot selveste Arsenal.

Argentineren headet inn kampens eneste mål like før pause.

– Han fikk stå helt alene mellom de to backene Gibbs og Jenkinson og i sin 37. ligakamp for West Brom scoret han sitt første ligamål for klubben, beskrev TV 2-kommentator Kasper Wikestad.

LES OGSÅ: Nordveit mener Özil-kjøpet gjør Arsenal til gullkandidat

ENDELIG SCORING: Slik jublet Claudio Yacob etter å ha scoret sitt første for West Brom. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
ENDELIG SCORING: Slik jublet Claudio Yacob etter å ha scoret sitt første for West Brom. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Wilshere svarte på kritikken
Etter pause jaktet Arsenal febrilsk på utligningsmålet, men det var West Brom som skapte de største sjansene etter kontringer i starten av omgangen.

Blant annet var angriperen Stéphane Sessegnon farlig frempå ved flere anledninger. Også Nicolas Anelka kunne ha scoret for hjemmelaget etter hvilen, men avslutningene ble enten reddet av Wojciech Szczesny eller så gikk de utenfor målet.

Etter en drøy times spill fikk imidlertid Jack Wilshere sin revansje etter ikke bare å ha spilt en svak førsteomgang, men også fått kritikk i tabloidene etter å ha blitt avbildet med en sigarett i hånden på et utested tidligere i uken.

Unggutten hamret inn Arsenals utligningsmål fra om lag 20 meters hold. «Markkryperen» snek seg inn i det nærmeste hjørnet.

LES OGSÅ: Wilshere svarte med bilde av en røykende Zidane

SCORET: Jack Wilshere scoret for Arsenal. (Foto: REBECCA NADEN/Reuters)
SCORET: Jack Wilshere scoret for Arsenal. (Foto: REBECCA NADEN/Reuters)

– Fotballen er forunderlig
Det var Wilsheres første scoring for sesongen og første gang han scoret for Arsenal siden oppgjøret mot Aston Villa for nesten tre år siden.

– Han spiller kanskje en av sine svakeste kamper for Arsenal, og ingen hadde nok blitt overrasket over om Wenger hadde byttet ham ut. Men han svarte på kritikken som har kommet etter han angivelig skulle ha røyket på et utested og til dem som har kritisert innsatsen hans for Arsenal i sesongstarten. Fotballen er forunderlig, mente TV 2-kommentator Kasper Wikstad.

Etter poengdelingen på The Hawthorns overtok Arsenal tabelledelsen fra Liverpool. Begge har 16 poeng etter sju serierunder, men Arsenal topper på bedre målforskjell.

Se hva Wenger sa etter 1-1 mot WBA:

759219