Bokli Vind (Foto: Morten Skifjeld, © Morten Skifjeld)
Bokli Vind (Foto: Morten Skifjeld, © Morten Skifjeld)

Her er søndagens eksperttips for V65

Favorittbetont på Jarlsberg i kveld, men med flere skrellmuligheter.

TV 2s traveksperter har lagt ut flere andelskuponger for søndagens V65-runde på Jarlsberg Travbane som du kan kjøpe en del av.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Her er travekspert Morten Rustads vurdering av dagens V65-omgang

HER ER TV 2S EKSPERTKUPONG:

V65-1: 6 Space Bee har vunnet tre av de fire startene den har gjort i Norge. På den fjerde starten møtte den 1 Bear Cub som er hardeste motstander her. I det løpet galopperte Bear Cub som klar vinner mens Space Bee tapte mye på to galopper selv. Space Bee er riktig favoritt og bør vinne. 7 Axel Buitenzorg gikk like bra som Bear Cub nest sist. 10 Lucky Dreamer kom bra tilbake etter galopp sist, mens 4 Viva Vici tok en sterk seier fra dødens nest sist og fikk en veldig dårlig start sist. Lucky Dreamer og Viva Vici er skrellvarianter.

V65-2: 5 Bokli Vind viste enorm fart mellom galoppene på Jarlsberg sist og vinner dette løpet hvis den går feilfritt. Litt usikker da den kan galoppere igjen. Dersom Bokli Vind roter seg bort har vi en luring i 1 Finnskog X.O. som kom bra tilbake på Momarken sist og gikk vel så bra i det løpet som 11 H.M. Streif. H.M. Streif er en bra hest som galopperte som vinner på Biri tredje sist og tok en grei seier fra dødens på Momarken sist løp. 8 Vesle Gudrun bør også nevnes da den var ganske positiv etter lang pause sist og er lite spilt.

V65-3: 7 Melbyjerven er den klart beste hesten. Sprint er ingen fordel men hesten har fått en offensiv og god kusk og bør vinne dersom den går feilfritt. 4 Nøstemix har vært stødig og bra i det siste og drar fordel av distansen. 6 Stolt Odin galopperte seg bort som storfavoritt sist, men er normalt garderingsaktuell. 8 Eminent H. tapte mot Nøstemix sist men skal regnes helt på linje med Nøstemix her.

V65-4: Favoritten 6 Opus One F.H. var objekt sist på Bjerke. Havnet da i dødens og ble avløst av 10 Touched By Lindy, før den holdt farten fint ut mot oppløpet igjen. Skulle Opus One F.H. ta teten her så er den favoritt til å vinne. Kan få problemer med 2 Sanner Sid som er startrask. Sanner Sid har hatt pause men vant fra tet nest sist og tredje sist. Dersom det blir kjøring mellom Sanner Sid og Opus One F.H. på startsiden kan det være viktig for 9 Sgt. Pepper som står perfekt til i rygg på Sanner Sid. Touched By Lindy har vært solid og må også regnes med. 3 Iron Side og 5 Starchip Victory er skrellvarianter men det skal veldig mye til for at de vinner.

V65-5: 1 Memory’s Boy galopperte fra start og på oppløpet som mulig vinner i V75 sist. 8 Kain Face avsluttet bra sist og ble knepent slått mens den holdt unna for U.S. Marshal som vant V75 i går. Kain Face slo Memory’s Boy da de møttes tredje sist, også det på Jarlsberg. Memory’s Boy kan bli overflydd fra start av flere startraske hester, og Kain Face står i ryggen på den. De to skiller seg litt ut og er sannsynlige vinnere. 12 Spirit Brodde var god nest sist da den ble diskvalifisert for å ha dratt litt ut på oppløpet. I Sverige sist var den veldig dårlig da den ga seg fra dødens. 11 Alone Man S.T. var positiv sist. 2 Running Lindy kan muligens ha kapasitet til å vinne dersom den går feilfritt fra spor to.

V65-6: Ungdomsløp med mange urutinerte kusker. Marius Høitomt som kjører favoritten 10 Minnie Madness er et kusketalent som har kjørt en god del løp. Minnie Madness er en Frode Hamre-import fra USA som debuterer i Norge. Kommer med brukbare meritter fra USA og kan være en vinner. Veldig åpent løp hvis Minnie Madness ikke vinner.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER