BYTTEHANDEL: Manchester United skal være villige til å kvitte seg med Antonio Valencia (t.v.) for å hente Leighton Baines til Old Trafford. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
BYTTEHANDEL: Manchester United skal være villige til å kvitte seg med Antonio Valencia (t.v.) for å hente Leighton Baines til Old Trafford. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Premier League

Sjekk søndagens fotballrykter: – United vil gi bort penger og Valencia for Baines

Mens Liverpool er i ferd med å hente kraftspiss fra Anzji. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

De fleste hadde nok forventet at David Moyes skulle prøve å hente med seg Leighton Baines til Old Trafford da han tok over jobben som Manchester United-manager. Det endte imidlertid «kun» med signeringen av Marouane Fellaini, og det ser fremdeles vanskelig ut å få hentet Baines til Manchester. For nå har også Tottenham kastet seg inn i kampen om den høyt ettertraktede venstrebacken. Det skriver Daily Mirror. Selv om Tottenham signerte sju spillere i sommer, er det fremdeles et ønske i klubben om en ny spiss og en venstreback. Baines' kontrakt med Everton går ut i 2015.

Men ifølge Daily Mail er United fortsatt veldig interesserte i å signere Baines. De røde djevlene skal være villige til å utføre en byttehandel der Everton får 145 millioner kroner og Antonio Valencia, mens Baines går den andre veien.

Vanligvis så troverdige The Guardian skriver at Real Madrid vurderer å gjøre et forsøk på å hente Manchester City-juvelen Sergio Agüero i januar. Selv bedyrer argentineren at han er glad for å spille i Manchester, og han har også nylig signert en ny kontrakt. Real skal ha forhørt seg om spissen, men fått beskjed om at han ikke er til salgs.

Les også: «Guddommelige» Agüero sentral i Citys snuoperasjon

Real Madrid er også lystne på å hente inn en erstatter for Mesut Özil. Ikke overraskende er David Silva en av de heteste kandidatene. Ifølge Daily Star er Silva det neste store prosjektet til Real-president Florentino Perez, selv om også Silva nylig signerte en ny kontrakt med City.

Artikkelen fortsetter under bildet!

VERDIFULL DUO: Sergio Agüero og David Silva. (Foto: CLINT HUGHES/Ap)
VERDIFULL DUO: Sergio Agüero og David Silva. (Foto: CLINT HUGHES/Ap)

Både Arsenal, Chelsea og Manchester United er på alerten etter at Real Madrid har varslet at Karim Benzema ikke lenger har noen fremtid i klubben. Den spanske storklubben skal ha gitt spissens representanter beskjed om å finne en ny klubb allerede i januar, det skriver Daily Mirror. Franskmannen var linket til Arsenal i sommer, men en overgang ble aldri noe av. Det spekuleres i at Benzema kan kjøpes for en overgangssum rundt 160 millioner kroner.

United skal angivelig ha fått nok et nei i forsøket på å hente Athletic Bilbao-spiller Ander Herrera. Ifølge Daily Mirror er den baskiske klubben klar på at midtbanespilleren blir værende.

Les også: Moyes beskriver Januzaj som «et helt spesielt talent»
Les også: Supertalentet Januzaj (18) reddet Manchester United

Ryddesjauen i russiske Anzji ser ikke ut til å være helt over ennå. Liverpool ønsker å rote litt i godeposen og håper å få tak i kraftspissen Lacina Traore. Det skriver Metro. 23-åringen skal ha vært i kikkerten til Liverpool i lang, lang tid, men først nå skal rødtrøyene ha fått tillatelse til å hente Traore.

Artikkelen fortsetter under bildet!

ETTERTRAKTET: Spissen Lacina Traore er ønsket av en rekke klubber. (Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/Afp)
ETTERTRAKTET: Spissen Lacina Traore er ønsket av en rekke klubber. (Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/Afp)

Det har ikke bare vært enkelt for Juan Mata å få spilletid under José Mourinho denne sesongen. Årets spiller i Chelsea forrige sesong har ikke fått samme tillit av den nye manageren, og nå kan spanjolen omsider forsvinne bort fra klubben. Paris Saint-Germain har nok pengene som skal til for å hente en spiller av Matas kaliber. Den franske giganten skal ifølge Daily Mirror være klare til å hente Mata i januar-vinduet for 500 millioner kroner.

Samtidig fortsetter ryketene om at Porto-midtstopper Nicholas Otamendi er på det nærmeste klar for Chelsea.

Blåtrøyene er også på jakt etter West Bromwich' spisstalent Saido Berahino. 20-åringen er for øyeblikket i kontraktsforhandlinger med West Brom, men Metro skriver at Chelsea kan komme til å gjøre et fremstøt allerede i januar.

Det ligger an til en hard kamp mellom byrivalene i Manchester om underskriften til PSV-spiller Zakaria Bakkali. Både City og United står klare med lukrative avtaler for belgieren, som fyller 18 år i januar. Det skriver Daily Mirror.