Radwanska innrømmet at hun var sjanseløs

Serena Williams i toppform feide polske Agnieszka Radwanska av banen i semifinalen i Kina Open i tennis lørdag og vant lett 6-2, 6-2.

– Hun dikterte alt. Jeg var sjanseløs. Det må jeg bare innrømme, sa den polske jenta etter kampen.

– Det er ikke lett å spille mot Serena Williams når hun er i toppform, og det er hun helt tydelig nå. Jeg klarte i alle fall ikke å finne rytmen, slik at jeg kunne være med i kampen. Det kom selvsagt av at hun dikterte alt fra begynnelsen av, innrømmet Radwanska.

Det var sjette gang Radwanska måtte tåle tap mot Williams. Ikke en eneste gang har den polske jenta gått seirende ut av dueller mot Serena Williams, og lørdag var det klasseforskjell mellom dem, selv om Williams måtte ha legehjelp i annet sett på grunn av problemer med ryggen.

– Det er ikke lett å få til noe spill mot Williams når hun spiller som hun gjorde i dag. Hun lar deg rett og slett ikke slippe til, forklarte Radwanska.

Nå er hun klar for sesongavslutningen i WTA-mesterskapet i Istanbul mot slutten av denne måneden. Der skal Radwanska, ranket som nummer fire i verden, nok en gang forsøke å sikre seg en seier over Williams, men hun innser at spillet hennes må bli mye bedre for å få til det. (©NTB)