Harry Redknapp og QPR har hatt en flott start i Championship. I dag kommer gavmilde Barnsley på besøk. (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Harry Redknapp og QPR har hatt en flott start i Championship. I dag kommer gavmilde Barnsley på besøk. (Foto: GLYN KIRK/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

En Championshipdobbel spilles på oddsen lørdag

Det ser ut til å skille mer enn normalt mellom de gode og svakere i divisjonen

De fire første spillforslagene i oktober har gått inn. I går var det Bastia som innfridde med 4-1-seier hjemme over Lorient til 2,35 i odds. I dag spilles det på to topplag i Championship.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Queens Park Rangers - Barnsley H: 1,40 U: 3,75 B: 6,45

Doncaster Rovers - Leicester City H: 3,40 U: 3,15 B: 1,90

Totalodds: 2,66

Innleveringsfrist: 15:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Queens Park Rangers - Barnsley H: 1,40 U: 3,75 B: 6,45

Queens Park Rangers spiltte ikke i midtuken, og de mistet da på papiret ledelsen. Vertene står med 7-2-0 og 10-2 i målprotokollen. Etter 1-0-seieren borte over Yeovil vant de 2-0 her over Middlesbrough. Julio Cesar (k), Onouha (f), Johnson (a) og Zamora (a) er ute igjen. Phillips (a) er usikker, og da kan det være at Harry Redknapp stiller med nye Chevantón (a) fra start i denne. Barnsley er i bunnen med 1-2-7. De har faktisk scoret ett mål mer enn vertene, men hele 25 er sluppet inn. Etter fire strake tap, i vriene kamper, spilte de tirsdag 1-1 hjemme mot Reading. Pedersen (a) var tilbake med en halvtimes innhopp sist. Steele (k) er blant spillerne som er uaktuelle for gjestene. Det ser ut til å skille mer mellom lagene i divisjonen enn normalt. Nå har de fem øverste tatt 2,18 poeng i gjennomsnitt, de fem nederste 0,54. På samme tid forrige sesong var tallene henholdsvis 1,98 og 0,86 poeng. Barnsley har tapt alle fem bortekampene i høst. Her har de 0-0-8 siden år 2000. H kjøpes.

Doncaster Rovers - Leicester City H: 3,40 U: 3,15 B: 1,90

Doncaster står med 2-3-4 totalt og 1-1-3 hjemme. Etter 1-0-seier borte over lokalrival Sheffield Wedensday tapte de 0-2 her for Burnley. Manager Paul Dickov, som tidligere spilte for Leicester, har flere usikre kort for denne dysten. Blant disse er Husband (f) og Macheda (a). Wellens (m) er blant spillerne som har vært syke denne uken. Ute er Forrester (m) og de Val Fernandez (m) fortsatt. Leicester er nr. 3 med 7-2-1. 13 poeng er tatt på de fem etter feilskjæret borte mot Charlton. Forrige lørdag vant de 2-1 hjemme over Barnsley, tirsdag 2-1 borte over Yeovil. Manager Nigel Pearson har igjen svært lite skadetrøbbel, men St Ledger (f) og Wood (a) er ikke helt i orden ennå. Kampene kommer tett nå. Det taler til Leicesters fordel, da de har den bredeste stallen, og i tillegg har hatt, og har, færre fravær enn motstanderen. B spilles til 1,90.

Få gratis kortleser her