Luis Suárez og Edinson Cavani under en landskamp for Uruguay. (Foto: Fernando Llano/Ap)
Luis Suárez og Edinson Cavani under en landskamp for Uruguay. (Foto: Fernando Llano/Ap)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Cavani sier at Real Madrid er Suárez' drømmeklubb

Mens André Villas-Boas slakter agenten til egen spiller. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Tottenham-manager André Villas-Boas er langt fra fornøyd med uttalelsene til nysigneringen Vlad Chiriches' agent. Tidligere denne uken sa agenten Victor Becali at Chelsea skal være villige til å betale en stor sum for Chirices dersom han finner seg til rette i Premier League. Den høyt ettertraktede 23-åringen ble Tottenhams eiendom i sommer. Nå slår Villas-Boas tilbake mot agenten. Han er klar på at Tottenham ikke er noe springbrett for spillerne som kommer til klubben - han omtaler de liljehvite som en toppklubb.

– Vi ser på oss selv som en toppklubb. Vi er ikke noe springbrett for noen. Vi forventer ikke at Becali trekker det han sa fordi det er ikke en del av hans karakter, men kommentarene var helt ute av proporsjoner, sier Villas-Boas ifølge Teamtalk.

Les også: Villas-Boas kritiserer «skammelige» FA
Les også: Ferguson hyller Rooney: – Han har fått energien tilbake

David Moyes har ikke akkurat fått en drømmestart på karrieren som Manchester United-manager. Skotten gikk nylig på et sviende nederlag for byrivalen City, men det hele toppet seg da West Bromwich ble for sterke på Old Trafford. Selv om supporterne skulle ønsket seg en virkelig storsignering i sommerens overgangsvindu, noe à la Mesut Özil, avfeier Moyes ifølge Daily Mail spekulasjoner om at det skal handles i januar. Han forventer derimot at spillerne tar opp hansken og leverer varene slik at han ikke trenger å hente inn forsterkninger.

Ryktene rundt Luis Suárez slutter ikke å prege britiske aviser. Liverpool-spissen returnerte til Premier League etter bite-karantenen med to scoringer mot Sunderland. Spissen var sterkt ønsket av Arsenal i sommer, men en overgang ble aldri noe av. Nå sier uruguayanerens landsmann Edinson Cavani at Suárez venter på at Real Madrid skal gjøre et fremstøt. PSG-spissen hevder at Real er drømmeklubben til Suárez.

– Det er drømmeklubben hans, og en klubb han synes det er verdt å vente på, sier Cavani ifølge Daily Mail.

Les også: Wenger kaller Wilshere inn på teppet etter røykebilde

Flere Chelsea-supportere fortvilte nok da Romelu Lukaku ble lånt ut til Everton mot slutten av overgangsvinduet. Kraftpluggen fra Belgia har åpnet på mesterlig vis for «Toffees» med tre scoringer på to kamper. Tilbake i London sitter Chelsea uten mål fra spissene så langt i Premier League-sesongen. Nå avslører Lukaku at det ikke var Mourinho som presset gjennom en overgang. Lukaku sier til Telegraph at det var han som spurte om å få lov til å dra på lån.

– Jeg visste ikke om jeg kom til å spille for Chelsea, så jeg spurte manageren om han kunne la meg gå. Vi snakket og jeg fortalte det til ham. Det er ikke rettferdig å kritisere Mourinho for la meg gå, fordi det var min avgjørelse. Han vet hva han gjør, sier Lukaku, som samtidig poengterer at det er viktig å få spilletid for å beholde en plass på det belgiske landslaget.

– Jeg mistet plassen fordi jeg ikke spilte for Chelsea. Jeg vil ha den tilbake. Jeg vil være på et topplag og spille. Du blir bare bedre dersom du spiller, så det beste var å dra.

Chelsea skal allerede har sikret seg en kontrakt med Portos midtstopper Nicolas Otamendi. Tidligere denne uken meldte Marca at Porto allerede har gitt opp håpet om å beholde Otamendi.

West Ham ser etter forsterkninger på topp, og Carlton Cole kan bli svaret. Spissne ble kontraktsløs i sommer, men nå kan han være på vei tilbake til West Ham. Med Andy Carroll ute med langtidsskade har manager Sam Allardyce planer om å sette opp en kamp neste helg for å se om Cole er verdig en kontrakt.

KAN FÅ NY SJANSE: Carlton Cole kan få en ny mulighet i West Ham. (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)
KAN FÅ NY SJANSE: Carlton Cole kan få en ny mulighet i West Ham. (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)

Til slutt en liten nyhet: Kenny Dalglish fikk sparken som Liverpool-manager i 2012, men nå er den tidligere spissen tilbake i klubben. Fredag la Liverpool ut en pressemelding på sine hjemmesider der det blir informert om at Dalglish trer inn i en rolle i klubbens styre.

– Liverpool har gitt meg og familien minn mye siden vi kom her for over 36 år siden, og min prioritet er alltid å gjøre det beste for klubben, sier Dalglish.