Zlatan Ibrahimovic jubler med lagkamerat Jeremy Menez etter scoring mot Bastia i fjor høst. Hjemme mot Lorient i kveld skal korsikanerne ha langt bedre muligheter (Foto: PASCAL POCHARD CASABIANCA/Afp)
Zlatan Ibrahimovic jubler med lagkamerat Jeremy Menez etter scoring mot Bastia i fjor høst. Hjemme mot Lorient i kveld skal korsikanerne ha langt bedre muligheter (Foto: PASCAL POCHARD CASABIANCA/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

Fransk helgeåpning på langoddsen

Det meste peker mot H på Stade Armand Césari

De tre første spillforslagene i oktober har gått inn. Oddsen har ikke vært så høy, men det er selvsagt bedre å få inn en singel til 1,85 i odds enn å bomme på en dobbel til 4,30. Oddsen på de tre siste forslagene har alle blitt satt ned. Norsk Tipping er raskere ute med oddsendringer nå enn tidligere. Det har sammenheng med at Norsk Tipping i de siste årene gradvis har nærmet seg den teoretiske tilbakebetalingsprosenten som de øvrige selskapene tilbyr. Da jeg begynte å skrive oddsanalyser for åtte år siden fikk man for eksempel 1,80-2,80-3,00 på en Premier League kamp. Nå er oddsen 1,95-3,25-3,40 på den samme kampen. Myten om at Norsk Tipping tilbyr dårlig odds bør altså avlives, men myter er som kjent noe av det mest seiglivede som finnes.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

SC Bastia - Lorient H: 2,35 U: 2,90 B: 2,75

Totalodds: 2,35

Innleveringsfrist: 20:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

SC Bastia - Lorient H: 2,35 U: 2,90 B: 2,75

Bastia står med 2-3-3. Sju av poengene er tatt i de tre spilte hjemme på Korsika. Nå kommer de hjem igjen etter 0-3-tap i Monaco og 2-2 borte mot Saint-Etienne. Harek (f), Squillaci (f), Cahuzac (m) og Maoulida (a) er alle tilbake i troppen til Frédéric Hantz. Diakité (f) soner, men vertene kan i denne stille med sesongens hittil sterkeste mannskap. Lorient har tatt sju poeng, men på de fire bortekampene har de verken scoret eller tatt poeng. Guingamp og Toulouse er blant lagene de har tapt på besøk hos. Etter 0-1 for sistnevnte ble det 0-2-tap hjemme for Marseille. Aliadière var god forrige sesong. I høst har han slitt med skade, men nå er den bereiste spissen friskmeldt. Robert (a) glir ut av troppen. Pedrinho (f) fikk noen minutter sist, men nå er han erstattet av unge Azouni (m). Diallo (f), Koné (f), Traoré (m), Barthelmé (m), Quercia (a) og Sunu (a) er fremdeles på Christian Gourcuffs lange skadeliste. Lagene tok hver sin hjemmeseier i de innbyrdes oppgjør forrige sesong, da de ble hjemmejubel i 39 av lagenes 76 spilte kamper. Vi spiller H på Stade Armand Césari denne fredagen.

Få gratis kortleser her