Lome Gant ( © Anders Kongsrud)
Lome Gant ( © Anders Kongsrud)

Eksperttips for dagens V65 på Biri

I kveld er det V65 på Biri og jackpot-løp på V64i Østersund.

På lørdag kjøres V75 på Leangen, og det er 13 millioner kroner til en eventuell alenevinner.

TV 2s traveksperter har lagt ut andelskuponger for kveldens V65-runde på Biri, jackpot-løpet i Østersund, samt lørdagens V75 på Leangen du kan kjøpe.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Her er travekspert Morten Rustads vurdering av kveldens V65-omgang i Biri:

HER ER TV 2S EKSPERTKUPONG:

V65-1: Garderingsløp. 8 Alvinn S.K. har gått bra løp og tapt for gode hester hver gang. Kan vinne her, men det er et åpent løp. 5 Komnes Tuva har tatt teten i hver eneste start den har gått og vil gjøre det her også. Utfordres av 6 Min Even på startsiden. De to er veldig startraske og kan stå hele veien inn. 9 Røeds Tøffen var bra bak Majors Eld sist. 11 Spang Molvin er helt overlegen på kapasitet men galopperer hver gang. Spang Molvin er veldig underspilt. 3 Troll Jærven var dårlig på Bjerke sist men bra i Drammen gangen før da den ble nummer tre bak Solbakken Troll og Majors Eld. 12 Bjøreld kom ut etter fire måneders pause sist og startet 20 meter bak Alvinn S.K. – men kom tidsmessig ganske likt. Bjøreld er nok underspilt.

V65-2: Naturlig favoritt er 9 Lome Gant. Bra i kriteriekvalifiseringen sist mot gode hester. Vant ganske kontrollert sist. Farligste konkurrent er 6 Vethe Jerven som kan bli skummel hvis den tar i hele veien. 4 Wrons Frigg kommer ut i ny regi etter pause. Overrasket da den slo ganske gode hester på Momarken i juli. 1 Stjerne Bo har avsluttet bra de to siste startene. En skikkelig skrellvariant er 7 Strand Elden som satt stengt på Bjerke sist mot ganske gode hester.

V65-3: 4 Pebbe Simoni er den beste hesten og har et billigere løp enn på en stund. Tidlig tet blir det ikke med lynraske 1 Kendrick Jr. i første spor. Kendrick Jr. er en veldig god sprinter på sitt beste men har hatt en måneds pause og har usikker form. 6 Vegas Yankee kom ut i ny regi på Bjerke sist og avsluttet positivt. En hest som er klart best på sprint men usikkert om den tar Kendrick Jr. fra start. Spennende objekt de den er lite spilt.

V65-4: 4 Mohita er naturlig favoritt. Vant suverent på Jarlsberg nest sist og tok en grei seier sist selv om den måtte trave en del i dødens. Sist slo hun 6 Winnie H. ganske greit. Winnie H. er i seg selv verdt et garderingskryss her uansett. 1 Lavec Va Bene er forbedret, kan være rask fra start og ta teten. 5 Kosmos Dream var bra før pausen, men den mest interessante garderingshesten er 12 J.C. Royale som avsluttet etter en dårlig start fra annen rekke på tillegg sist, og var bra i kriteriekvalifiseringen gangen før. Et ganske åpent løp hvis Mohita roter seg bort.

V65-5: 2 Vijaya var veldig god i fjor som treåring og sist var den tilbake der den slapp. Står i et gunstig spor. 5 Shiraz J.C. er veldig rask fra start og kan utfordre om teten. Sto i et veldig ugunstig spor på Færjestad sist mot gode hester. 9 Quite Fast er en luring som fullførte bra sist etter å ha gått i dødens. Kan overraske.

V65-6: 4 Vestpol Dronninga galopperte som klar vinner sist etter to måneders pause. Litt usikker men hvis den holder seg på bena vinner den normalt dette løpet. 12 Horgen Vera er et stort spørsmålstegn i dette løpet. Kommer ut etter fire års løpspause. Travet et veldig raskt prøveløp 11. september, faktisk et par sekunder under sin egen rekord. Et usikkerhetsmoment i dette løpet.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER