KOM TIL MEG: Zlatan ønsker å bli lagkamerat med Wayne Rooney.
KOM TIL MEG: Zlatan ønsker å bli lagkamerat med Wayne Rooney.

Sjekk fredagens fotballrykter: Zlatan oppfordrer Rooney til PSG-overgang

Og Moyes vil bytte Shinji Kagawa med Neven Subotic, samt hente tidligere Arsenal-stjerne. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

En som derimot ikke kommer til å flytte på seg er Ander Herrera. Han har vært ønsket av Manchester United men han ser nå ut til å bli værende i Athletic Bilbao, etter at klubbpresident Josu Urrutia utelukket muligheten for å selge midtbanespilleren, skriver Daily Express.

Ifølge Daily Mail stålsetter Liverpool seg for et bud i 400-millionersklassen for stjernespiss Luis Suarez fra Real Madrid i janur. Suzarez har vært i fin form etter at han returnerte fra sin ti kamper lange suspensjon og blir nok ikke mindre attraktiv for laget som baserer sin stolthet på «Galacticos»-signeringer.

Les også: Atleticos brasilianske stjerne vil spille for Spania

Samtidig planlegger Liverpool å styrke laget med Anzji-spiss Lacina Traore, melder talkSPORT. Så spørs det om det er for å erstatte uruguayaneren eller bare være et supplement til angrepsrekken som også inneholder Daniel Sturridge i storform.

Shinji Kagawa har ikke slått til i Manchester United og nå ser det ut som Dortmund-supporterne som startet kampanjen #FreeShinji får viljen sin. Ifølge Daily Star vil japaneren få returnere til Dortmund i en bytteavtale som vi lta Neven Subotic til Old Trafford.

FENGSLET: Borussia Dortmund-fansen mener Shinji Kagawa sitter
  fengslet i Manchester United. (Foto: Montasje Twitter/Scanpix)
FENGSLET: Borussia Dortmund-fansen mener Shinji Kagawa sitter fengslet i Manchester United. (Foto: Montasje Twitter/Scanpix)

Daily Express melder at Chelsea har slått både Barcelona og Milan i kampen om å signere Portos forsvarspiller Nicolas Otamendi. 25-åringen går ifølge avisen til London-klubben etter sesongen.

Rapportene om at Vlad Chiriches ser på Tottenham som et steg på veien til Chelsea har fått de blå til å sperre opp øynene. Ifølge Metro er rumeneren øremerket for en kommende overgang til Stamford Bridge, dersom han lykkes på White Hart Lane.

Zlatan Ibrahimovic ønsker seg nye lagkamerater - og i særdeleshet Wayne Rooney. Ifølge The Sun oppfordrer svensken Manchester United-spissen sterkt om å slutte seg til PSG-troppen.

Les også: Her er bursdagsbarnet Zlatans beste sitater
Les også :Ferguson hyller Rooney: – Han har fått energien tilbake

Arsenal har ikke skiftet overgangsfilosofi fullstendig selv om de hentet Mesut Özil. Nå vil Arsene Wenger hente PSV Eindhoven-spiss Zakaria Bakkali (17), men nederlenderne jobber hardt for å få Bakkali til å signere en ny langsiktig avtale med klubben, melder talkSport.

Sveitisk media hevder også at Arsenal er interessert i Xherdan Shaqiri skriver SportWitness. Bayern München er godt forspent på midtbanen og Shaqiri sliter med spilletid.

STJERNE: Xherdan Shaqiri. (Foto: Matthias Schrader/Ap)
STJERNE: Xherdan Shaqiri. (Foto: Matthias Schrader/Ap)

Samtidig kan en annen Arsenal-kjenning være på vei tilbake til Premier League. Manchester United ønsker nemlig å kjøpe Barcelonas benkesliter Alexander Song, hevder Metro.

Sønnen til Paul Ince, Tom, har vært jaget av flere Premier League-klubber. Nå har Inter og Napoli kastet seg inn i kampen for å signere Blackpool-vingen, skriver Daily Star.

Juventus er også ute etter en vingspiller og har to alternativer ifølge italienske medier. Parmas Jonathan Biabiany og PSGs Jeremy Menez er ifølge rapportene ønsket av Torino-klubben.

Les også: Tre nordmenn på FAs undergrunnskart

Kevin De Bruyne sliter med spilletid i Chelsea, og er nå på ønskelisten til to tyske toppklubber, skriver the Mirror. Bayer Leverkusen og Werder Bremen følger nøye med på belgierens situasjon i lys av José Mourinhos uttalelser om spilleren i midtuken.

Dinamo Kiev-spiss Dieumerci Mbokani kan komme til å forlate Ukraina i sommer. Både Sunderland og Arsenal skal være interessert i å hente enda en belgier til Premier League, skriver insidefutbol.com.

Newcastle, West Bromwich og Stoke er interessert i å låne Wilfried Zaha. Den unge vingen har ikke slått til umiddelbart etter overgangen fra Crystal Palace og kan ifølge The Times bli sendt ut på lån for å bli klar for Manchester United-spill.