Nilsen fikk drømmestart ødelagt

Steinar Nilsen kunne fått en kjempestart som trener i Tromsø, men en scoring av Sheriff Tiraspol på tampen gjorde at det endte 1-1 i torsdagens gruppespillkamp i europaligaen.

Nilsen overtok jobben etter Agnar Christensen tidligere i uken, og han var veldig nær ved å lykkes i første forsøk. Nilsen hadde lagt opp til et 4-4-2-system foran torsdagens kamp, og det viste seg å være et godt trekk.

Zdenek Ondrasek fikk med seg Morten Moldskred på topp, og det var da også Ondrasek som ordnet målet etter 64 minutters spill. Moldskred tok et kjapt frispark til Magnus Andersen, Andersen tok seg til mållinjen og la ballen 45 grader bak til en umarkert Ondrasek som bredsidet ballen i mål.

Da trodde de fleste på hjemmeseier. I hvert fall etter at laget fra Moldova ble redusert til 10 mann bare minutter senere da Melli ble vist det direkte røde kortet.

– Vi tenkte kanskje at ett poeng var bra før kampen, men nå etterpå er det litt skuffende, sa målscorer Ondrasek til CMore.

Det som gjorde at Tromsøs tsjekkiske målscorer var litt misfornøyd skjedde tre minutter før full tid. En ellers god Ruben Kristiansen maktet ikke å klarere, og Ricardinho sørget for at det ble poengdeling. (©NTB)