brungot
brungot
tkfn
tkfn

Her går det galt for John Brungot

– Jeg kommer ikke til å stikke en slik i rumpa igjen.

Av Tore Waskaas

«Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker John Brungot (36) brant seg under onsdagens opptak.

Med en rakett i rumpa, Toralv Maurstad-parykk og Hank von Helvete-sminke leverte han ablegøyer, men Brungot hadde aldri trodd at raketten skulle bli så varm som den ble.

– Jeg skvatt så jækli

Underveis i sketsjen spiste raketten seg mindre og mindre – og tettere og tettere mot Brungots rumpe – og han fikk virkelig føle hvor varm en slik rakett faktisk kan bli.

– Ja, det ble ganske varmt der på slutten. Jeg trodde det var en god, gammeldags, ufarlig partyeffekt, og jeg testet ikke hvor varm den var før jeg stakk den i rumpa. Jeg skvatt så jækli da den traff huden, sier han lattermildt til TV2.no.

Brungot forteller videre at varmesjokket ikke har gitt noen varige men eller skader.

– Det gikk fint. Det er ingen synlige skader og skinkene er inntakt i dag, men jeg tror ikke jeg kommer til å stikke en slik i rumpa igjen med det første, sier han og ler.

Se video øverst i saken!

Ville ha råd av Hank

Hank von Helvete er gjesteprogramleder i «Torsdag kveld fra Nydalen», og han har lang erfaring med slike raketter. Brungot ergrer seg litt over at han ikke fikk tatt en prat med ham før han gjennomførte stuntet.

– Etter jeg brant meg gikk tankene mine til Hank som hadde dette som varemerke. Det er synd at han dro før jeg rakk å få litt kyndig veiledning av ham.