Zuccarello gir alt for den nye treneren

Mats Zuccarello Aasen (26) gleder seg til NHL-åpningen natt til fredag.

– Det er alltid spennende å lade opp til en ny sesong. Jeg føler meg i meget god form og har fått trent bra i hele sommer, både på og av isen. For min egen del blir det å holde fokus på mine arbeidsoppgaver på isen og hvordan jeg kan få backet opp gutta og laget best mulig, sier Zuccarello Aasen til Viasat.

I sommer fikk Rangers ny trener, Alain Vigneault, og Zuccarello sier han vil gi alt for den nye treneren og lagkameratene.

– Når jeg er på isen, skal jeg gi alt for laget og lagkompisene mine. Vi er et team, og vi må vite at alle gir 100 prosent for hverandre. Vi har en ny trener, og vi kommer til å gjøre det vi kan for at han får en god start på sesongen, sier 26-åringen.

I sommer skrev Zuccarello ny ettårskontrakt verdt rundt 7 millioner kroner (1,2 millioner dollar).

Den tidligere Frisk-spilleren er med sine 170 centimeter blant NHLs minste spillere, men det blir kompensert med større bevegelighet og raske hender. Så langt i NHL-karrieren har Zuccarello spilt 80 (13 i sluttspill) kamper, scoret 12 (1) mål og har 29 (6) assist. Han er også høyst aktuell for det norske landslaget under OL-turneringen i Sotsji i februar. (©NTB)